Mama Geta nu îl susține pe Culiță Sterp la Survivor România! Care este motivul? „Eu țin cu Jador!”

Mama Geta nu îl susține pe Culiță Sterp la Survivor România! Care este motivul? „Eu țin cu Jador!”
Mama Geta nu îl susține pe Culiță Sterp la Survivor România! Care este motivul? „Eu țin cu Jador!”

Mama Geta a făcut o declarație care i-a lăsat mască pe membrii familiei Sterp.

Familia Sterp se adună cu mic, cu mare, pentru a urmări fiecare episod din show-ul Survivor România, mai ales pentru că artistul Culiță Sterp face parte din echipa Faimoșilor, care se luptă ediție de ediție pentru a-și face traiul mai ușor în Republica Dominicană.

Puși pe glume, nerăbdători să vadă o nouă ediție a show-ului de supraviețuire, Iancu Sterp, fratele mai mic al cântărețului, Daniela Iliescu, iubita faimosului, Mama Geta, sora lui Culiță Sterp și soțul acesteia au început să facă dezvăluiri despre concurenții pe care îi susțin în competiție.

Întrebată fiind de fiul său, Iancu, pus pe șotii ca de fiecare dată, pe cine susține în concursul Survivor România, Mama Geta a dat un răspuns surprinzător pentru toți cei din jur. Aceasta a mărturisit că preferatul ei este chiar...Jador.

„Da tu cu cine ții la Survivor? Cu Culiță sau cu Jador?”, a întrebat Iancu.

„Eu țin cu Jador!”, a răspuns Mama Geta râzând.

„Ați auzit? Hai să plecăm!”, a replicat Iancu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Daniela Iliescu: „Îmi iau copilul și plec!”

Mărturisirea făcută de Mama Geta nu a rămas fără reacție din parte Danielei, iubita lui Culiță Sterp, însărcinată în 5 luni. Când a auzit spusele soacrei, potrivit cărora aceasta nu l-ar susține pe Culiță în competiție, ci pe Jador, tânăra a a avut o reacție neașteptată, care a stârntit hohote de râs în rândul familiei.

„Îmi iau copilul și plec!”, a spus Daniela râzând.

Citeste si: Drama neștiută a faimosului Culiță Sterp! „Tată, te așteptăm acasă!”

Culiță Sterp va avea gemeni!  Iubita Faimosului de la Survivor s-a dat de gol

În aceeași atmosferă relaxată, de familie, discuțiile și glumele nu au contenit, iar fratele mai mic al artistului, Iancu Sterp, a început să scape detalii despre sarcina cumnatei sale.

Fostul concurent Survivor a dezvăluit că în realitate, familia se va mări cu trei membri, întrucât Daniela este însărcinată cu tripleți.

mama geta il sustine pe jador la survivor

Citeste si: Culiță Sterp va avea gemeni! Iubita Faimosului de la Survivor s-a dat de gol

Viitoarea mămică a sărit imediat să îl corecteze pe Iancu Sterp, spunând că de fapt este însărcinată cu gemeni.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Ne-am strâns și noi aici în familie, cu cumnata, cu Mama Geta, cu sora, cu ălălalt cumnat, așteptăm să înceapă Survivor România și vreau să vă zic că...Daniela

o să aibă tripleți!, a dezvăluit Iancu.

Nu, gemeni! Unu-i al meu și unu-i al Getei!”, a adăugat imediat iubita lui Culiță, Daniela Iliescu, în spirit de glumă.

 

 

 

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies