Mama Geta și cuscra ei s-au cunoscut. Cine este viitoarea soacră a lui Iancu Sterp

Mama Geta și cuscra ei s-au cunoscut. Cine este viitoarea soacră a lui Iancu Sterp
Mama Geta și cuscra ei s-au cunoscut. Cine este viitoarea soacră a lui Iancu Sterp

Mama Geta își dorește foarte mult să îl însoare pe Iancu, iar acum consideră că este momentul oportun, mai ales că o place foarte mult pe tânăra care i-a furat inima. La câteva zile după ce a spus că este pregătită să devină soacra mare, a făcut cunoștință cu viitoare cuscră, iar cele două se înțeleg foarte bine.

Iancu Sterp și Denisa formează un cuplu de  câteva luni și sunt mai îndrăgostiți ca niciodată. Toată familia o place pe tânără, iar în urmă cu puțin timp, mamele celor doi s-au cunoscut și se înțeleg de minune.

Citeste si: Cine sunt părinții lui Sebastian Crăciunescu, soțul Getei Sterp

Iancu Sterp și Denisa  și-au dus relația la un alt nivel

După câteva luni de relație, Iancu Sterp și Denisa au decis să se mute împreună. Cei doi sunt mai fericiți ca niciodată și își doresc să evolueze frumos. Mama Geta este nerăbdătoare și își dorește să îmbrace din nou rochia de soacră mare.

Mama Geta a cunoscut-o pe mama Denisei și nu s-a putut abține, așa că le-a arătat și internauților o fotografie cu femeia, iar în dreptul ei a scris: ,,Cuscra mea”.

Cine este viitoarea soacră a lui Iancu Sterp
Cine este viitoarea soacră a lui Iancu Sterp[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Culiţă Sterp, cadou impresionant pentru Daniela

Iancu Sterp, planuri de căsătorie

Mama Geta nu este singura care așteaptă să îl vadă pe Iancu Sterp la casa lui, ci și el are planuri de căsătorie cu Denisa.

Fostul concurent din casa ,,Puterea Dragostei” a dezvăluit, în urmă cu puțin timp, că este pregătit să renunțe la burlăcie pentru actuala sa iubită.

El a spus că iubita lui se înțelege foarte bine cu mama lui, dar și cu sora lui și nu se gândea vreodată că o femeie ar putea să se înțeleagă bine cu mama lui.

„Am dus-o acasă pe Denisa și se înțelege și cu mama și cu Geta, de acum Geta își ia zborul de acasă, dar spre surprinderea mea e ok, se înțelege bine cu mama.

Nu mă gândeam vreodată în viața asta că o femeie se poate înțelege bine cu mama. Mama Geta e mai dificilă, dar a simțit-o că e ce trebuie, că e o fată cuminte, frumoasă, pentru mine și atunci dacă eu sunt fericit, nu are de să nu fie și ea. Dacă mă ajută Dumnezeu, poate la anul urmez eu după Getuța. Sănătoși să fim și calculați, că e foarte important să avem înțelegere.
Dacă nu e înțelegere între oameni, lucrurile o iau razna."
, a declarat Iancu Sterp, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Care este numele real al Getei Sterp. Nu multă lume știe acest lucru

Cine este viitoarea soacră a lui Iancu Sterp
Cine este viitoarea soacră a lui Iancu Sterp[Sursa foto: Instagram]

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

“Când ajung acasă să vezi ce bătaie îmi dă.” Culiță Sterp a luat o femeie la ocazie pe drumul de întoarcere acasă

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies