Mama Geta va lipsi de la botezul băiețelului lui Culiță Sterp? Solistul a spus tot adevărul: „Nu știu cum să fac”

Culiță Sterp și mama Geta
Culiță Sterp și mama Geta

Artistul face dezvăluiri care au legătură cu familia lui! Mama Geta nu va fi prezentă la botez?

Culiță Sterp este în culmea fericirii de când a venit pe lume primul lui copil și nu își poate lua ochii de la el, iar acum a venit și momentul marelui eveniment- botezul mult așteptat. Cu toate că este unul dintre cele mai speciale momente în familia Sterp, fostul concurent de la Survivor România 2021 mărturisește că sunt lucruri nerezolvate și că, în prezent, caută o soluție pentru a gestiona această situație delicată. 

Citeste si: Mădălina Pamfile își va deschide o afacere! Ce pregătește concurenta de la „Bravo, ai stil! Celebrities”: „Sunt însărcinată cu un proiect

Culiță Sterp, despre probabilitatea ca mama Geta să nu vină la botez

A așteptat cu sufletul la gură botezul fiului său, dar se pare că lucrurile ar putea să nu meargă conform planului. Invitat în platoul emisiunii Teo Show, fostul concurent de la Survivor România a dezvăluit un pasaj mai puțin știut din viața sa de familie.

Cu toate că au fost puse la punct toate detalii pentru eveniment, există totuși o situație care ar putea ridica probleme. Solistul a explicat că părinții lui sunt despărțiți de mulți ani și că și-ar dori foarte mult să îi vadă din nou împreună. 

Astfel, artistul speră ca la un moment dat să îi vadă din nou împreună, însă sunt mici șanse ca aceștia să se apropie.

Se pare că este și motivul principal pentru care mama Geta ar putea refuza să vină la botezul nepotului ei, Culiță precizând că dacă îl va invita pe tatăl său la eveniment, nu ar fi exclus ca mama Geta să nu mai participe, la fel și invers.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Culiță Sterp ar fi fost înșelat de fosta lui iubită: „Nu iert niciodată trădarea!”

Fostul concurent de la Survivor, dezvăluiri care au legătură cu familia lui!
Fostul concurent de la Survivor, dezvăluiri care au legătură cu familia lui![Sursa foto: Captură KANAL D]

„Când o să fie botezul băiatului meu o să îl chem pe tata și poate se întâlnește cu mama. Bine, sunt excluse șansele să se împace acolo, la botez, dar poate îi fac să mai vorbească. Aș vrea să vină, îmi doresc foarte mult, dar...Uite,

zic ceva acum în exclusivitate, nu am mai zis la nimeni. Dacă el vine, atunci s-ar putea să nu vină mama, dacă vine mama, atunci s-ar putea să nu vină el.  Nu știu cum să fac să vină amândoi” ,a spus Culiță Sterp, în exclusivitate pentru Teo Show.

Fostul concurent de la Survivor România și-a deschis sufletul și a mărturisit în fața telespectatorilor că a suferit enorm în momentul în care părinții lui s-au despărțit.

Multă vreme a sperat că aceștia își vor rezolva neînțelegerile și vor forma din nou o familie. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Citeste si: Codruț de la Puterea dragostei, prima fotografie alături de o tânără brunetă! Ea ar fi cea din cauza căreia Alexandra a răbufnit: „S-a dus cu alta în club”

Fostul concurent de la Survivor, dezvăluiri care au legătură cu familia lui!
Fostul concurent de la Survivor, dezvăluiri care au legătură cu familia lui![Sursa foto: Instagram]

„Părinții noștri nu stau împreună, ei sunt separați de vreo 7-8 ani, tatăl nostru e puțin mai încăpățânat și nu a mai vrut. Aș schimba la el ce aș schimba și la mine dacă aș putea, să nu mai fiu așa de încăpățânat. Nu au pe nimeni, nici el, nici ea. S-ar putea (n.r să se împace părinții lui Culiță Sterp), de ce nu? Noi o să mai încercăm”, a adăugat Culiță Sterp.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Carmen Negoiță, noi detalii despre nunta cu Cătălin Boboc: „Am discutat anumite detalii...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies