Mama Ilenei Ciuculete plange fara oprire: "Daca as fi stiut ca e bolnava, daca as fi fost acolo langa ea, as fi vrut sa mor cu ea! In fiecare seara ma rog sa o visez"

Mama Ilenei Ciuculete plange fara oprire:
Mama Ilenei Ciuculete plange fara oprire: "Daca as fi stiut ca e bolnava, daca as fi fost acolo langa ea, as fi vrut sa mor cu ea! In fiecare seara ma rog sa o visez"

Mama Ilenei Ciuculete plange incontinuu de 40 de zile, de cand artista s-a stins.

Femeia plange, suspina si isi reproseaza ca nu a stiut ca sa fie alaturi de fiica ei in ultimele clipe de viata, scrie WOWbiz.ro.

"Nu pot, nu mai pot! Scumpa mea, iubita mea, frumoasa mea. Vesela, vrednica, erai tare vrednica! Aveai suflet tare bun! Ma uitam la televizor si ma bucuram cand ma anuntai ca erai la emisiunea cutare. Era iubita, era vesela.

Tot timpul! Cat de mult ma iubea, ma ingrijea! Zace in pamant! N-am visat-o. In fiecare seara ma inchin si am cerut sa o visez, dar nu am putut. Nu mai pot sa merg prin curte.

O strig incontinuu, asta e cea mai mare durere! Imi pare rau ca nu m-a anuntat si pe mine nimeni.

Au zis ca am probleme cu inima, ca sa nu mi se faca rau. Asa a zis si ea: sa nu ma sune! Ei ii era de mine! Daca eram acolo, daca as fi stiut, as fi vrut sa mor acolo langa ea", a spus mama Ilenei Ciuculete intr-un interviu pentru Teo Show.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Denisa Manelista, prima declaraţie după ce s-a aflat că suferă de aceeaşi boală ca Ileana Ciuculete! Ce-a putut să spună cântăreaţa

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies