Mama lui Alex Zănoagă, primele declarații despre împăcarea cu Simina Loica: „Mă supăram...”

 Alex Zănoagă și Simina Loica
Alex Zănoagă și Simina Loica

Soacra brunetei a spus tot adevărul! Ce părere are despre împăcarea fiului ei cu Simina?

Ultima perioadă a fost, pentru Alex Zănoagă și Simina Loica, plină cu tot felul de evenimente, unele plăcute, altele mai puțin plăcute. Cei doi au avut parte de neînțelegeri în relația lor de cuplu, astfel că au decis să se despartă, însă nu pentru mult timp, căci nu pot rezista unul fără celălalt. Mama fostului concurent de la Puterea Dragostei a vorbit, pentru prima oară, despre împăcarea celor doi, dezvăluind de asemenea și cât de mult le susține relația.

Citeste si: Simina Loica și Alex Zănoagă s-au mutat într-o casă nouă! Cum arată locuința celor doi: „Are și Dominic camera lui”

 Alex Zănoagă și Simina Loica
Alex Zănoagă și Simina Loica[Sursa foto: Captură YouTube]

Mama lui Alex Zănoagă, primele declarații despre împăcarea cu Simina Loica

Alex Zănoagă și Simina Loica se iubesc cu foc, însă ca în fiecare relație există și neînțelegeri, iar de multe ori se ajunge chiar la separare, cum a fost și în cazul lor.

Chiar și așa, tinerii au dovedit din nou că dragostea lor este mai presus decât orice, astfel că s-au împăcat, de dragul a tot ce au trăit împreună, dar și pentru unicul lor copil. Ce părere are soacra brunetei despre relația celor doi?

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Mă supăram pe ei dacă nu veneau să stea cu noi astea două săptămâni.

În general ea mă sună, Alex deloc, nici nu știu când se ceartă pentru că el nu-mi spune. Le-am spus să ia exemplu de la noi pentru că avem o căsnicie de 30 de ani, că ne-am mai certat așa, în orice casă. Se ceartă din copilării, nu au fost probleme mari, să se bată. Să se iubească, în primul rând, să se înțeleagă, să fie comunicare între ei, respectul contează foarte mult”, a povestit mama lui Alex Zănoagă, în cadrul emisiunii Showbiz Report, potrivit SpyNews.ro

Citeste si: Simina Loica și Alex Zănoagă, discuții contradictorii la prima apariție publică după împăcare: „Ai căuta alinare în altă femeie”

 Alex Zănoagă și Simina Loica
Alex Zănoagă și Simina Loica[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Cum se înțelege Simina Loica cu mama lui Alex Zănoagă?

Fosta concurentă de la Puterea Dragostei se înțelege de minune cu soacra sa, iar de fiecare dată când are nevoie știe că femeia o așteaptă cu brațele deschise. Chiar dacă Simina și Alex s-au mai certat, mama tânărului îi susține în continuare și le este alături orice s-ar întâmpla.

„Mama lui Alex de fiecare dată când suntem supărați vorbește cu amândoi.

Ne zice să ne împăcăm pentru că ea știe de la ce ne certăm noi. Am vorbit cu mai mulți bărbați, ca familii, și toți ne-au spus că atunci când apare un copil femeia începe să înnebunească și să fie mai cicălitoare. Nu avem motive, nu m-a înșelat”, a mărturist Simina Loica.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Bogdan Mocanu și Simina Loica, dezvăluiri uimitoare despre Jador! Tânărul a spus totul despre manelist: „El este însurat de câțiva ani cu altcineva”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies