Mama lui Giani Kirita, declaratii dupa nominalizare: "Am zis ca imi explodeaza inima! Suporterii Razboinicilor sunt razbunatori"

Mama lui Giani Kirita, declaratii dupa nominalizare:
Mama lui Giani Kirita, declaratii dupa nominalizare: "Am zis ca imi explodeaza inima! Suporterii Razboinicilor sunt razbunatori"

Aflata in platoul WOWBiz, mama lui Giani Kirita a povstit ce a simtit cand Giani a pierdut proba care l-ar fi ferit de nominalizare.

 

 

"E baiatul meu si mi-a venit sa plang si m-am abtinut si ma abtin si acum, pentru ca, indiferent ce si cum, e baiatul meu. Eu consider ca a facut mai mult bune decat rele, dar nu toata lumea e de acord cu mine. Normal si corect, toata lumea are sustinatori si nesustinatori", a declarat mama lui Giani Kirita, aflata in platoul WOWBiz

 

Intrebata de Victor Slav ce a simtit in momentele desfasurarii probei stafetei, mama lui Giani Kirita a spus "Am zis ca imi explodeaza inima, mai ales cand a calcat pe sfoara. Nu stiu daca isi lua imunitate sau nu, dar nu avea ghinionul sa calce pe sfoara. Asta e. Va dati seama, am zis ca-mi explodeaza inima."

 

 

 

Mama lui Giani se teme ca Faimosul ar putea pleca acasa. "Suporterii Razboinicilor au prins momentul. Sunt razbunatori. Am vazut asta de la eliminarea Dianei Bulimar. Eu sper ca baiatul meu va ramane acolo. El nu se vaita, oricat l-ar durea", a spus Niculina Ivan.

 

 

Pe finalul emisiunii, mama lui Giani nu a mai reusit sa se abtina si a inceput sa planga.

"Am plans si acasa", a declarat doamna Niculina, luandu-i inca o data apararea fiului sau si spunand ca indiferent de ce ar face Giani, ea ii va fi mereu alaturi si il va vedea ca pe cel mai bun copil din lume.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

EXATLON 1 MAI. Vladimir Draghia a spus adevarul despre relatia lui de la Exatlon cu Giani Kirita! Au fost dusmani de moarte!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies