Mama lui Giani Kirita e hotarata sa-si insoare baiatul! “Mi-a promis inainte sa plece la Exatlon” Vezi ce spune despre fosta nevasta VIDEO EXCLUSIV

Mama lui Giani Kirita e hotarata sa-si insoare baiatul! “Mi-a promis inainte sa plece la Exatlon” Vezi ce spune despre fosta nevasta VIDEO EXCLUSIV
Mama lui Giani Kirita e hotarata sa-si insoare baiatul! “Mi-a promis inainte sa plece la Exatlon” Vezi ce spune despre fosta nevasta VIDEO EXCLUSIV

Mama lui Giani Kirita e hotarata sa-l determine pe fostul fotbalist sa se insoare.

 

Niculina Ivan, mama lui Giani Kirita, e suparata pe fostul concurent de la Exatlon si vrea sa-l determine sa se “aseze la casa lui”. Chiar inainte ca Giani Kirita sa aterizeze din Republica Dominicana, mama lui ne-a marturisit ca are de gand sa-l bata la cap sa se insoare pe fostul fotbalist in varsta de 41 de ani.

“Ii zic sa se stabileasca la casa lui.

O sa fie mult mai bine asa, are o stabilitate. Nu-mi place ca e singur! El mi-a promis asta inainte sa plece la Exatlon, ca o sa se gandeasca sa se insoare. Acum nu are o iubita stabila, pentru ca a avut doar relatii pasagere in ultima vreme”, ne-a spus Niculina Ivan, care e decisa sa-si insoare din nou baiatul.

 

“Imi place si de Flavia (n.r.

vedeta tv despre care s-a spus ca Giani Kirita a facut o pasiune), poate sa fie si alta. Indiferent de cum e, de cum arata, daca lui ii place, e buna. El traieste cu ea, nu eu! Vreau sa-l vad doar fericit”, ne-a spus mama lui Giani Kirita.

Mama lui Giani Kirita vrea sa-l insoare! Ce spune despre fosta ei nora

Femeia ne-a povestit si cum a fost cu fosta sa nora, cea care i-a daruit lui Giani Kirita doi copii, si de care acesta a divortat in urma cu multi ani.

“Eu nu m-am bagat in viata baiatului meu nici cand a fost casatorit cu mama copiilor lui. Daca ea spune contrariul, e problema ei. Si cand s-au despartit, eu i-am zis ca “imi cred copilul meu, asa cum parintii tai te cred pe tine”. Indiferent daca a gresit el sau a gresit ea, eu mi-am dorit sa se impace, sa fie impreuna cu copiii lor”, ne-a mai spus Niculina Ivan, mama lui Giani Kirita, concurentul eliminate de la Exatlon saptamana trecuta.

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies