Mama lui Răzvan Ciobanu, dezvăluiri neașteptate: „Deci nu a furat-o nimeni, să fie clar”

Mama lui Răzvan Ciobanu, dezvăluiri neașteptate: „Deci nu a furat-o nimeni, să fie clar”
Mama lui Răzvan Ciobanu, dezvăluiri neașteptate: „Deci nu a furat-o nimeni, să fie clar”

Ce spune mama lui Răzvan Ciobanu, după ce s-a spus că s-au furat lucruri din casa fiului său,

 

Imediat după moartea lui Răzvan Ciobanu, s-a aflat că mai multe persoane au pătruns în locuința creatorului de modă pentru a lua mai multe lucruri de acolo.

Printre acestea, se afla și pisica lui Răzvan, de care este extrem de atașată.După ce s-a speculat că animalul ar fi dispărut, chiar mama lui Răzvan Ciobanu a făcut lumină în acest caz.

Citeste si: HOROSCOP RUNE pentru săptămâna 6-12 mai, cu Mihai Voropchievici. Racii au reușite pe toate planurile, Balanțele intră în conflicte

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Pentru că era extrem de atașat de animalul său de companie, femeia a luat pisica acasă pentru a o îngriji la fel cum făcea și designerul.

Răzvan vindea pui de pisică

„Pisica e la mine. Să fie clar, da?! Deci nu a furat-o nimeni”, a spus Elena Ciobanu, mama lui Răzvan Ciobanu.

Ani de zile, Răzvan și-a dorit o pisică din rasa Sphinx, fără păr.

Este o pisică extrem de valoroasă, iar după ce și-a achiziționat una, aceasta a făcut și pui pe care i-a vândut apoi.

„M-am făcut „mare” am 4 săptămâni și îmi caut prieten/prietena…nu sunt o jucărie ieftină,sunt fata și deja bântui in toată casa. Învăț sa mănânc,mâncare pentru bebeluși #😇 și da sunt prețioasa #750 € pentru detalii,va raspunde prietenul mamei mele 😉 in privat”, scria Razvan Ciobanu pe Facebook în urmă cu câteva luni.

M.V.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

HOROSCOP 6-12 mai, cu Camelia Pătrășcanu. Balanțele rezolvă lucruri administrative, Vărsătorii încep săptămâna cu chef de distracție

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies