„Mama mea și-a făcut la un moment dat ziua de naștere la orfelinat!” Codin Maticiuc, cadou surprinzător cu ocazia zilei de naștere a mamei sale!

„Mama mea și-a făcut la un moment dat ziua de naștere la orfelinat!”  Codin Maticiuc, cadou surprinzător cu ocazia zilei de naștere a mamei sale!
„Mama mea și-a făcut la un moment dat ziua de naștere la orfelinat!” Codin Maticiuc, cadou surprinzător cu ocazia zilei de naștere a mamei sale!

Codin Maticiuc a vorbit despre cadourile speciale pe care le-a făcut femeilor importante din viața sa.

Codin Maticiuc, în vârstă de 43 de ani, este un bărbat împlinit din toate punctele de vedere. Are o familie fericită, pe care a întemeiat-o alături de Ana Pandeli, frumoasa lui soție, care i-a dăruit două fetițe: Smaranda și Ilinca. Pe lângă fiicele pe care le are alături de Ana Pandeli, Codin Maticiuc a devenit tată și pentru băiatul soției sale din căsnicia anterioară.

Astfel, în viața afaceristului există în momentul de față patru femei foarte speciale: soția, cele două fiice și mama sa.

În cadrul unui interviu acordat recent pentru Cancan, Codin Maticiuc a vorbit despre cadourile surprinzătoare pe care le-a făcut femeilor importante din viața sa.

Codin Maticiuc, cadou neașteptat pentru mama sa

Citește și: „A fost ceva din motive practice, administrative. Am făcut o mișcare administrativă.” Adevăratul motiv pentru care Codin Maticiuc a ales să se căsătorească cu Ana Pandeli! Actorul urăște nunțile

Codin Maticiuc, cadou surprinzător cu ocazia zilei de naștere a mamei sale!
Mama lui Codin Maticiuc alături de fiica actorului [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: „La 18 ani am ieșit prima oară în oraș seara. Până atunci nu aveam voie peste ora 22 afară. Eram destul de ținut în mână.” Codin Maticiuc, despre perioada adolescenței sale

Smaranda Maticiuc, mama lui Codin Maticiuc și soția diplomatului Ion Maticiuc, este o prezență extrem de discretă.

Cu toate acestea, afaceristul are numai cuvinte de laudă la adresa femeii care i-a dat viață și după care a numit-o și pe fiica sa. Astfel, Codin ori de câte ori are ocazia își surprinde mama cu cele mai frumoase gesturi.

Mama mea și-a făcut la un moment dat ziua de naștere la orfelinat pentru că mama e foarte atașată de copiii de la orfelinat.

Și-a făcut o dată sau cred că de două ori ziua acolo. Pentru că știam că ea își dorește să își petreacă ziua cu copiii, m-am gândit să le fac ziua copiilor senzațională. Am cumpărat niște tobogane gonflabile. Am umplut curtea la orfelinat cu chestii gonflabile, astfel încât a fost o nebunie totală în ziua aia. Mama s-a bucurat pentru că s-a gândit că de ziua ei se întâmplă ceva extraordinar și pentru copii .”, a povestit Codin Maticiuc.

Ana Pandeli, răsfățată de Codin Maticiuc cu un cadou exclusivist

Ana Pandeli, răsfățată de Codin Maticiuc cu un cadou exclusivist
Codin Maticiuc alături de Ana Pandeli și fiicele lor [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Nici când vine vorba de soția sa, Codin Maticiuc nu se dă înlături de la cadourile speciale. În timp ce anul trecut de ziua sa a scris o poveste în care personajul principal era chiar Ana Pandeli, afaceristul a vorbit despre momentul în care i-a oferit soției sale un cadou exclusivist.

Cred că au fost cadouri la care am lucrat mai mult. De exemplu, la un moment dat, am un băiat care face niște genți extraordinare, geci, produse din piele, și durează între 3 și 6 luni să faci un produs la el, trebuie să

stai după el și să fii foarte implicat ca să reușești să faci o geantă la omul ăla. Am făcut niște chestii din astea extraordinare. Soției i-am oferit cadoul. ”, a declarat Codin Maticiuc pentru sursa mai sus menționată.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

„Niciodată nu am avut cu adevărat în mine dorința de a renunța la el. Am învățat pe parcurs că atunci când iubești, ierți.” Cati Simionescu, mărturisiri despre povestea de iubire cu Adrian Minune!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies