“Mama mea vitregă mi-a cerut să pună numele copilului după dorința ei! A întors toată familia împotriva mea!”

povesti adevarate de viata
“Mama mea vitregă mi-a cerut să pună numele copilului după dorința ei! A întors toată familia împotriva mea!”

O femeie, pe nume Amanda, în vârstă de 25 de ani și-a mărturisit povestea tristă prin care a trecut cu mama sa vitregă.

Tânăra însărcinată a fost alungată de familia ei pentru că a refuzat să o lase pe noua soție a tatălui ei, să îi pună numele bebelușului ce urma să se nască. Intrigile au apărut încă de la începutul relației tatălui său care s-a recăsătorit. Practic, fata niciodată nu a considerat-o pe noua femeie din familie, decât o simplă mamă vitregă și noua soție a tatălui.

Amanda povestit despre relația defectuoasă pe care o are cu mama sa vitregă

Citește și: Cum să ai o relație bună cu socrii. De ce mamele de băieți dezvoltă o relație dificilă cu nurorile?

Povesti de viata ale femeilor
“Mama mea vitregă mi-a cerut să pună numele copilului după dorința ei! A întors toată familia împotriva mea!”[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum să ai o relație bună cu soacra. Sfaturi practice pentru a construi o legătură pozitivă și sănătoasă!

Amanda: „Ea a vrut să-i îi spun “mamă” și nu am făcut-o.”

Povestea începe cu câțiva ani în urmă, pe când mama ei vitregă o batjocorea în privința greutății sale. Reproșurile au continuat și s-a legat inclusiv de faptul că îi cumpărase adolescentei un telefon și o mașină. La scurt timp după achiziții, mama vitregă a încercat din răsputeri să le revendice de la fiica vitregă.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Amanda: „Ea a vrut să-i îi spun “mamă” și nu am făcut-o. De asemenea, s-a supărat că tatăl meu m-a ales pe mine în locul ei. Mi-a controlat mesajele mele și a înnebunit când a văzut că vorbeam cu iubitul meu despre depresia pe care o aveam. Supărarea a venit practic, pentru că nu am ales să vorbesc despre lucrurile care mă măcinau, cu ea. A încercat deseori să îmi ia din lucrurile personale, plătite de mine și m-a pus să îi îngrijesc copiii chiar și în ziua în care eu aveam balul de absolvire.”

Lucrurile nu s-au oprit aici pentru Amanda, mama vitregă obligând-o să facă și alte lucruri, chiar dacă fata era atent monitorizată de către un medic.

„Ea a încercat să mă facă să slăbesc ținând post o săptămână. Am o greutate normală și am fost, și sunt monitorizată de un doctor, din cauza problemelor de sănătate pe care le am.”

Chiar dacă nu își mai vede des tatăl, tânăra are o relație bună cu acesta. Timpul a trecut si Amanda a rămas însărcinată cu iubitul său. În urma unei invitații la un prânz alături de tatăl ei, a primit o nouă surpriză. Mama vitregă l-a însoțit.

“La acel prânz ne-am întâlnit, eu neștiind că o să își facă apariția și ea. Am început să vorbim diverse lucruri pană am ajuns la detalii despre sarcină și numele bebelușului nostru.

Cu insistentă, mama vitregă mi-a spus să îi punem numele Amy, ca numele fetei sale. I-am răspuns politicos și i-am zis că noi deja avem niște nume din care o să alegem. Revoltată m-a întrebat de ce nu îi permitem să îi pună ea numele nepotului său.” a spus tânăra.

Citește și: „Nu credeam că se va duce la cea mai bună prietenă a mea”. A putut Ozana Barabancea să îl ierte pe fostul ei soț pentru infidelitatea sa?- kanald.ro

Citește și: Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare- stirilekanald.ro

Fără să stea mult să se gândească, mama vitregă a pălmuit-o pe Amanda. Totul nu s-a terminat aici, practic, femeia a început s-o jignească și să îi spună că o să fie o mamă rea, că nu arată deloc bine și mai mult de atât, kilogramele în plus pe care le avea, o să omoare copilul pentru că mănâncă mult.

Pentru că situația degenerase, tatăl Amandei și-a luat soția și a îndepărtat-o de fiica sa.

În încheierea povestii sale, tânăra a spus că în afara de soțul său care o susține în toate argumentele, toți ceilalți sunt împotriva ei și o consideră a fi răutăcioasă cu mama vitregă.

Povesti de viata ale femeilor
“Mama mea vitregă mi-a cerut să pună numele copilului după dorința ei! A întors toată familia împotriva mea!”[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Veste bună pentru femeile din România! Cum pot primi oamenii 300 de lei și o zi liberă de la serviciu

Elena Udrea, mesaj SFÂȘIETOR pentru fiica ei: ”Trebuia să...”

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Theo Rose a vorbit despre decizia care i-a schimbat total viața

Adevăratul motiv pentru care celebra actriță Fadik Sevin Atasoy a părăsit distribuția serialului Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul Şengül! A fost nevoită să se retragă sau totul s-a întâmplat conform scenariului?

Imaginile durerii la înmormântarea Denisei! Ce s-a întâmplat cu tânăra ucisă de Șacalul din Constanța: "Inima și sufletul meu..."


Cookies