Mama Oanei Roman a ajuns de urgență la spital: „Azi, din păcate, a trebuit să o internez...”

Mama Oanei Roman a ajuns de urgență la spital
Mama Oanei Roman a ajuns de urgență la spital

Mioara Roman se confruntă din nou cu probleme mari de sănătate. Aceasta a ajuns de urgență la spital fiindcă nu se simțea deloc bine. În ce stare se află acum mama vedetei?

Mama Oanei Roman are 82 de ani și se confruntă din nou cu probleme delicate de sănătate. Fiica sa a anunțat pe rețelele de socializare că a trebuit să o interneze de urgență într-o unitate spitalicească deoarece în ultima perioadă de timp nu s-a simțit deloc bine.

Citeste si: Geta Sterp, reacție acidă pe Instagram: „Aștept și niște mesaje de hate!” Ce a supărat-o atât de tare pe sora lui Culiță

Mama Oanei Roman a ajuns de urgență la spital
Mama Oanei Roman a ajuns de urgență la spital[Sursa foto: Facebook]

Mioara Roman, de urgență la spital

Oana Roman este mereu activă pe rețelele de socializare, acolo unde și-a obișnuit fanii cu fel de fel de postări și fotografii ce reflectă viața ei personală. De data aceasta, vedeta a anunțat că a trebui să se ducă cu mama sa direct la spital pentru a-i face o serie de analize amănunțite, asta după ce în ultima perioadă de timp i s-au agravat stările de rău.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Fiica lui Petre Roman așteaptă să afle rezultatele investigațiilor făcute de specialiști și speră din tot sufletul ca mama sa să își revină în cel mai scurt timp posibil.

„Azi, din păcate, a trebuit să o internez pe mama pentru niște analize mai amănunțite pentru că nu se simțea bine.

Am venit la spitalul Colentina și cel puțin pe secția unde este mama sunt impresionată pozitiv de cum arată și cum este tot personalul. O surpriză plăcută. E greu să o aduc iar la spital pe mama, dar măcar știu că e pe mâini bune. Rugați-vă pentru sănătate, credeți-mă că e cea mai importantă. Nici eu nu am realizat pe deplin până nu m-am confruntat cu boala”, a scris Oana Roman pe contul său de Instagram.

Citeste si: Oana Roman, criticată gratuit, pe internet, după postarea cu Marius Elisei: „Mi-a scris o domnișoară"

Mama Oanei Roman a ajuns de urgență la spital
Mama Oanei Roman a ajuns de urgență la spital[Sursa foto: Instagram]

Mama Oanei Roman a fost internată într-un centru de recuperare medicală

Mioara Roman nu mai locuiește alături de familie deoarece vedeta a decis, în urmă cu mai mult timp, să o interneze într-un centru de recuperare medicală, acolo unde se află 24/24 sub atenția cadrelor medicale.

Locația în care a fost cazată fosta soție a lui Petre Roman are ambientului unui hotel de lux. Acolo, femeia are parte de cele mai bune tratamente și de îngrijire la standarde înalte, fiind vizitată foarte des de familie.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Oana Roman, probleme grave de sănătate! Mesajul îngrijorător postat pe rețelele de socializare: „Mă simt foarte rău, stau la pat”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies