Mama "Razboinicei" Anca de la Exatlon: "Simteam ca fac infarct" Ce mesaj are pentru barbatii care i-au atacat fiica in emisiune! EXCLUSIV

Mama
Mama "Razboinicei" Anca de la Exatlon: "Simteam ca fac infarct" Ce mesaj are pentru barbatii care i-au atacat fiica in emisiune! EXCLUSIV

Mama Ancai de la Exatlon, concurenta care s-a certat aproape cu toata lumea, le-a transmis un mesaj barbatilor din competitie.

 

Anca din echipa Razboinicilor este cea mai controversata concurenta de la Exatlon. Ea a reusit in cele aproape doua luni de cand se afla in competitie sa se certe cu toata lumea. Cel mai recent scandal produs de Anca a fost cu o zi inainte de nominalizari, cand s-a certat cu toata echipa si a reusit sa-i determine pe multi sa o nominalizeze pentru a iesi din competitie, scrie WOWBiz.ro

Barbatii de la Exatlon, pornind de la Giani Kirita si Bogdan Mardale si ajungand la Ionut si Radu, au avut cuvinte dure la adresa Ancai.

Ioana Mihailescu, mama Ancai, a reactionat dupa ultimele emisiuni Exatlon.
“Simteam ca fac infarct. Copilul meu era atacat din toate partile. Pana la urma am spus ca degeaba ma consum eu aici, ca ea stie sa-si rezolve problemele.

Ea e dintr-o bucata, corecta.  Nu e frumos cum s-au comportat baietii aia de acolo, dar stie ea sa le raspunda. Mie imi place de ea, ca le da peste nas. Nu se lasa calcata in picioare. Stie sa se apere”, ne-a spus mama Ancai de la Exatlon.

Femeia, mama a patru copii – doi baieti si doua fete –, ne-a marturisit ca asa sunt ambele fete ale ei, “intepate”, in schimb baietii sunt linistiti, iar “Raducu e cel mai cuminte”, facand referire la fratele concurentei, care a fost prezent in emisiunea WOWbiz, pentru a lua

apararea Ancai.

Mama “Razboinicei” Anca de la Exatlon are insa si un sfat pentru fiica ei: “ Acum sa puna burta pe puncte! Sa dovedeasca! Sa le arate tuturor ca nu doar gura e de ea. Ea e indemanatica si trebuie sa dovedeasca asta, ca e foarte buna”.

Anca a fost nominalizata de echipa pentru a fi eliminata din concurs, numai ca voturile telespectatorilor au salavat-o.

Mama “Razboinicei” Anca de la Exatlon crede ca fiica sa o sa dovedeasca tuturor cat de puternica e.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Fenomenul Exatlon a cucerit lumea! Ce a putut sa faca o fana pentru acest concurs! Doamne, ce nebunie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies