„Mamei îi e frică să nu vând apartamentul și să rămânem pe drumuri! Nu plânge, mama. De ce să plângi? Săraca!” Cristi din Banat, dialog neașteptat cu mama sa! Ce i-a propus artistul femeii?

„Mamei îi e frică să nu vând apartamentul și să rămânem pe drumuri! Nu plânge, mama. De ce să plângi? Săraca!” Cristi din Banat, dialog neașteptat cu mama sa! Ce i-a propus artistul femeii?
„Mamei îi e frică să nu vând apartamentul și să rămânem pe drumuri! Nu plânge, mama. De ce să plângi? Săraca!” Cristi din Banat, dialog neașteptat cu mama sa! Ce i-a propus artistul femeii?

Cristi din Banat a purtat un dialog neașteptat cu mama sa în mediul online.

Cristi din Banat este foarte activ în mediul online, în special pe pagina sa de TikTok, acolo unde păstrează legătura cu fanii săi. Artistul postează adesea diferite filmulețe cu activitățile sale zilnice. În urmă cu puțin timp, însă, Cristi din Banat a anunțat că vrea să își vândă apartamentul, însă, se confruntă cu anumite probleme: mama sa nu este deloc de acord cu decizia fiului.

Cristi din Banat, propunere neașteptată pentru mama Dori

Citește și: „Pentru că am cerut 20.000 ca să îmi fac mai multe chestii.” Cristi din Banat a vorbit despre intervențiile pe care vrea să le facă. De unde va face rost de bani

 Cristi din Banat, dialog neașteptat cu mama sa! Ce i-a propus artistul femeii?
Cristi din Banat și mama Dori [Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Am o viață foarte activă.” Cristi din Banat, despre ocupația lui din Spania, și motivul pentru care a dispărut din luminile reflectoarelor

Artistul a vrut să își liniștească mama, spunându-i că nu are de ce să se teamă și că va face în așa fel încât vânzarea apartamentului să decurgă conform planului. Cu toate acestea, văzând că mama Dori nu se lasă înduplecată, Cristi din Banat i-a făcut femeii o propunere neașteptată.

Cristi din Banat: Mamei îi e frică să nu vând apartamentul și să rămânem pe drumuri că nu se știe niciodată de ce proprietar dăm și cui i-l dăm.

Eu i-am zis mamei că nu vând apartamentul până când nu fac târgul bun cu celălalt proprietar. Eu am capul pe umeri, mama, și nu trebuie să îți fie frică. Nu plânge, mama. De ce să plângi? Săraca! A vorbit cu neamurile și nu știu ce i-au băgat în cap. Tu nu te mai lua după neamuri, mama! Nu te mai lua după nimeni! Știi că mereu când am făcut, eu am făcut treabă bună.
Și aici am renovat, am făcut treabă bună. Dacă nu, fac un împrumut la bancă
.”

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Mama Dori: Nu-i voie! Nu mă speria .”

Cristi din Banat: Fac numai 4.000 de euro și restul îi dau de la apartamentul celălalt când îl vând .”

Mama Dori: Nu faci tu niciun târg cu banca. Banca e ochiul naiba .”

Cristi din Banat: Din pensia ta o plătim .”

Mama Dori: Nu știi tu cât durează pensia. Dacă ține un an, dacă iar trebuie să o modifici. Nu se știe niciodată .”

Cristi din Banat: Dacă nu, te măriți cu un spaniol, unu care are pensie bună. Te măriți cu el, te trece pe numele lui și îți dă pensia .”, a fost dialogul dintre cei doi postat de artist pe TikTok.

Citește și: Fetele se întorc împotriva Virginiei! „Se crede superioară față de noi!”. Aflați de ce a fost pusă la zid concurenta în „Casa iubirii” joi, 19 septembrie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere- stirilekanald.ro

Cristi din Banat, hotărât să ia toate lucrurile din apartament

 Cristi din Banat, dialog neașteptat cu mama sa! Ce i-a propus artistul femeii?
Cristi din Banat[Sursa foto: Facebook]

Într-un alt video pe care l-a postat pe pagina sa de TikTok, artistul își căra ușile din apartament, inclusiv pe cele de la dulapuri, susținând că vrea să ia toate lucrurile înainte să ăl vândă.

Și cum am vorbit cu domnul cu apartamentul, că ne mutăm acolo în apartamentul nou și mama nu vrea, ei, eu aici nu las nimic pentru că am pus multă muncă. Tot ce am făcut aici, ușile astea și tot, vin cu mine în apartamentul celălalt. Deja am vorbit cu proprietarul, mă așteaptă și iau ușile. Ușile o să plece din casă. Eu aici nu las nimic. Dacă o să vină chiriaș sau o să vând apartamentul, ușile le duc cu mine pentru că o să am cu siguranță nevoie de ele.”, a mai spus Cristi din Banat. 

 

@cristidinbanatoficial95

Ma mut cu totul❗️🤣

♬ sonido original- ❤️Cristi🎤Din🎶Banat🎤❤️



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

„În viață nu se spune orice! Sunt lucruri pe care nu trebuie să le spui niciodată. Nu trebuie să-i spui omului ce nu-i place lui să audă, ce nu vrea el să audă.” Cornel Palade, lecție de viață!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Cheloo de la Paraziții, antreprenor de succes! Cum a încasat aproape 1 milion de euro din afaceri

Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”

Moldo și Rebecca, apropieri la piscina din „Casa iubirii”! Cum a reacționat Antoni la imaginile cu cei doi concurenți

Ana Maria Vasiliu, înmormântată în rochia de mireasă! Detalii cutremurătoare


Cookies