Mananca aceste alimente combinate daca vrei sa slabesti!

Mananca aceste alimente combinate daca vrei sa slabesti!
Mananca aceste alimente combinate daca vrei sa slabesti!

O dieta nu trebuie sa fie privita ca un chin pentru nimeni. De aceea, cel mai bun lucru pe care il poti face pentru tine este sa inveti anumite trucuri care dau rezultate pe termen lung.

Salata de verdeturi cu oua

Un studiu aparut in American Journal of Clinical Nutrition scoate la iveala faptul ca verdeturile sunt mult mai benefice pentru corp atunci cand sunt consumate in combinatie cu ouale. Acestea favorizeaza absorbtia eficienta a carotenoizilor, substante benefice din verdeturi, dar confera si satietate, stimuland pierederea in greutate.

Pui cu ardei iute

Pieptul de pui este satios si foarte consumat de persoanele care doresc sa slabeasca. Ce poti sa faci ca sa-i potentezi efectul? Sa adaugi fulgi de ardei iute care contin capsaicina, o substanta care stimuleaza arderea grasimilor si suprima senzatia de foame. Consumul zilnic de capsaicina accelereaza arderea grasimilor din zona abdominala, dupa cum se arata intr-un studiu publicat in American Journal of Clinical Nutrition. Foloseste ardeiul iute sau fulgii uscati in combinatie cu pui, peste, oua, toast sau legume.

Cafea cu scortisoara

O cafea simpla cu scortisoara reduce depunerea grasimilor in zona abdominala. In plus, scortisoara indulceste usor cafeaua, astfel ca nu mai este necesar sa adaugi zahar sau indulcitori.

Ton cu ghimbir

Aceasta combinatie te ajuta sa ai o talie subtire, favorizand arderea grasimilor din zona abdominala. Ghimbirul accelereaza tranzitului intestinal, scapandu-te astfel de senzatia neplacuta de balonare care apare dupa masa.

De asemenea, tonul furnizeaza grasimi omega-3 care au rolul de a impiedica depunerea grasimilor. Combina impreuna aceste doua alimente si consuma-le alaturi de o portie de orez integral.

Sursa: eva.ro



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Dieta draconică a lui Nicolae Guţă! Ce-a făcut manelistul ca să slăbească 40 de kilograme

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies