Daca iti plac prajelile si mezelurile, trebuie sa stii ca te supui unui risc urias.
Persoanele care consuma in mod regulat alimente prajite si mezeluri, insotite de bauturi dulci, prezinta un risc cu 56% mai mare sa dezvolte boli cardiovasculare in comparatie cu cele care aleg alte diete, conform unui studiu publicat luni in revista „Circulation”, editata de American Heart Association, informeaza AFP.
Consumatorii unui astfel de regim alimentar, specific sudului Statelor Unite (pui prajit, rosii verzi si cartofi prajiti, carne rosie, slanina si jambon) au un risc crescut fata de celelalte patru stiluri de gatit analizate, inclusiv un meniu axat pe mâncaruri cum ar fi pastele,
pizza, bucataria mexicana si chineza.
Sursa
Persoanele care consuma in mod regulat alimente prajite si mezeluri, insotite de bauturi dulci, prezinta un risc cu 56% mai mare sa dezvolte boli cardiovasculare in comparatie cu cele care aleg alte diete, conform unui studiu publicat luni in revista „Circulation”, editata de American Heart Association, informeaza AFP.
Consumatorii unui astfel de regim alimentar, specific sudului Statelor Unite (pui prajit, rosii verzi si cartofi prajiti, carne rosie, slanina si jambon) au un risc crescut fata de celelalte patru stiluri de gatit
analizate, inclusiv un meniu axat pe mâncaruri cum ar fi pastele, pizza, bucataria mexicana si chineza.
Sursa
Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro