Acest preparat este perfect pentru o cina intr-o seara friguroasa. Pe langa mixul special de arome, este si o adevarata infuzie de nutrimente pentru corpul tau.
Timp de preparare: 20 de minute
Cantitatile sunt calculate pentru 2 portii
Ingrediente
200 grame de baby spanac
100 grame de naut la conserva
50 grame de dovleac
100 grame de tofu
Un ardei chili
O salota
2 catei de usturoi
2 linguri de iaurt
O lingura de suc de lamaie
2 linguri de tahina
Ulei masline
Coriandru
Chimion
Cardamon
Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Mod
de preparare
Pune dovleacul la copt timp de 10 minute. Cand e gata, scoate-i miezul si lasa-l deoparte.
Intre timp, caleste usturoiul si ceapa in putin ulei de masline. Adauga si condimentele (chimion, cardamon si chili tocat marunt).
Dupa ce usturoiul si ceapa incep sa prinda culoare, adauga spanacul, nautul, tofu (taiat in cubulete) si dovleacul copt. Lasa totul pe foc timp de 10 minute, dar amesteca din cand in cand.
Prepara sosul din iaurt, tahina, coriandru si sucul de lamaie. Cand pui mancarea in farfurie, completeaza si cu o lingura de sos. Ii va intensifica savoarea.
Sursa