Manichiura de toamnă 2020 - Cum să ieșim din tipare

Manichiura de toamnă 2020 - Cum să ieșim din tipare
Manichiura de toamnă 2020 - Cum să ieșim din tipare

Vremea ploioasă și înnorată nu este un motiv pentru a te simți trist și a te cufunda în blues-ul de toamnă, așa că este timpul să te uiți la noi opțiuni de manichiură pentru următoarele luni.

Toamna nu va mai fi la fel de tristă sau melancolică dacă optezi pentru a manichiură inspirată. În caz că unghiile tale naturale nu îți permit să realizezi manichiura dorită, poți apela mereu la extensii sau la unghii false: https://makeup.ro/categorys/34371/.
 
Manichiură multicoloră
Cât de dificil este să alegi o nuanță gel lac care să-ți acopere unghiile în următoarele 2 săptămâni.

Alb? Maro? Sau poate... Toate împreună? Moda ne spune că acum totul este posibil. Da, chiar și mâini diferite. Așa este, chiar și modele complet diferite! Vă recomandăm să acordați atenție combinațiilor contrastante care vor fi în armonie cu culorile garderobei.

Manichiura vintage



Manichiura vintage este inspirată din epoca de aur. Acest design pare confortabil, cald și puțin prăfuit, dar captează totuși atenția celor din jur.
Pentru a-l crea, este suficient să alegeți o bază bej, autocolante în nuanțe de maro, portocaliu și auriu, precum și un top mat. Puteți varia în mod independent concentrația elementelor de design: de la o tendință spre minimalism la o dezordine creativă completă.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

French pastelat multicolor



Am primit această idee de la principalul trendsetter al modei americane. De îndată ce Kylie Jenner și-a arătat mâinile pe Instagram o dată, nail artiștii au format o nouă tendință distractivă! Geaca multicoloră pastelată a dus literalmente la toate recordurile de dorință. Combină simplitatea și pofta care lipseau în versiunea tradițională a acestei manichiuri. Condiția principală a designului prezentat este absența unei baze de camuflaj, doar a unei baze transparente și a unor linii colorate.
Restul, depinde de tine!

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Accente de arthouse


Această manichiură este potrivită pentru cei cărora le place să se delecteze cu imaginația și impulsurile creative spontane.
Diverse pete, puncte, linii și fragmente au devenit o imagine colectivă a uneia dintre cele mai relevante soluții stilistice din lumea nail art în 2020. Pentru o execuție confortabilă, veți avea nevoie de instrumente sub formă de perii și puncte subțiri. Avantajul imens al acestui design este că este aproape imposibil să îl repeți de două ori. Acesta este cazul când mâinile tale se vor transforma temporar într-o adevărată performanță artistică.

Stare de spirit boemiană


Desigur, nu am uitat de iubitorii nudului nemuritor. Nici cea mai uimitoare tendință nu va putea depăși popularitatea unui strat translucid monocromatic. Dacă nu îl poți refuza, poți transforma unghiile în cel mai interesant element al look-ului tău de zi cu zi. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de un lanț subțire de decorare a unghiilor și un pic de îndemânare.
Lanțul trebuie fixat de-a lungul liniei cuticulelor, iar marginile libere ar trebui lăsate sub forma unei franjuri jucăușe. Există, de asemenea, o opțiune de a o fixa sub formă de chenar în jurul întregii zone a unghiei. Se poate argumenta pentru o lungă perioadă de timp cu privire la comoditatea unei astfel de idei, dar cei mai de succes creatori de tendințe au încercat deja asta. Acum e rândul tău!



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies