Manichiura pentru mirese. Cum să-ți pregătești unghia și mâinile pentru o manichiură de mireasă perfectă

Manichiura pentru mirese
Manichiura pentru mirese

Află din rândurile următoare care sunt sfaturile de care trebuie să ții cont atunci când îți alegi manichiura de mireasă.

Ziua nunții este cel mai special moment din viața unei femei, iar de aceea, fiecare dintre noi ne dorim să fim cu adevărat speciale. Pe lângă rochie, machiaj și coafură, trebuie să avem grijă și de manichiură și să ne asigurăm că aceasta va fi impecabilă în ziua cea mare. Astfel, alegerea manichiurii pentru marele eveniment poate constitui o adevărată provocare, mai ales dacă nu știm către ce să ne îndreptăm atenția.

În cadrul unei emisiuni, Vera Varvara, nail artist, a vorbit despre cele mai importante lucruri de care trebuie să ținem cont atunci când ne alegem manichiura de mireasă și cum putem să fim elegante și speciale în același timp. Descoperă care sunt tendințele pentru anul 2023 în materie de manichiură pentru mirese.

Păstrăm mereu aceeași linie. Eu mereu le recomand, dacă vor ceva special, măcar două trei manichiuri să încerce stilul ăla.

Este foarte greu să treci de la un la alta și în ziua nunții să faci o schimbare radicală .”, a spus specialistul în domeniu.

Alegerea culorii

Manichiura pentru mirese
Manichiura pentru mirese[Sursa foto: freepik]

Atunci când vorbim despre culoarea unei manichiuri de mireasă, avem o gamă de variante de unde putem să alegem și o gamă de culori pe care este recomandat să le evităm.

Astfel, specialiștii în domeniu ne recomandă să optăm pentru culori calde, pale, care să nu fie foarte aprinse și să nu iasă foarte mult în evidență. Așadar, nuanțele de roz pudră, de alb lăptos sau de crem vor fi mereu în topul preferințelor în materie de manichiură pentru mireasă.

Totodată, de preferat ar fi să evităm nuanțele închise și culorile aprinse, cum ar fi verde, roșu sau negru.

Forma unghiilor

Citește și: Ce formă de unghii ți se potrivește. Trucuri utile pentru a alege cea mai bună manichiură

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Pe lângă culoare, miresele trebuie să facă alegeri și în ceea ce privește forma unghiilor.

În acest caz, este foarte important să ținem cont de forma patului unghial. Există unele forme pe care chiar dacă ni le dorim cu ardoare, nu se potrivesc cu unghia și cu degetele noastre. Pentru acest lucru ar trebui să ne sfătuim cu specialistul în domeniu care se ocupă de manichiură pentru a ne sfătui cu privire la ceea ce este mai potrivit pentru noi.

În trendurile pentru manichiură de mireasă se regăsește forma ovală, migdală, dar și pătrată.

În privința lungimii, trebuie să ținem cont că vom avea o zi încărcată, iar manichiura trebuie să ne permită să ne mișcăm în voie și să ne folosim mâinile fără probleme.

Tehnici și accesorii

Manichiura pentru mirese
Manichiura pentru mirese[Sursa foto: freepik]

Și atunci când vine vorba de tehnica și accesoriile folosite, specialistul în domeniu ne recomandă să mergem pe variantele clasice.

Foarte multe mirese merg pe clasic, iar asta le recomand și eu pentru că pe unghii nu trebuie să punem accent atât de mult. Trebuie să fie îngrijite, frumoase, dar să nu iasă foarte mult în evidență .”, a spus nail artistul.

Astfel, în topul preferințelor mireselor se regăsesc manichiurile french, baby boomer sau dublu french.

Atunci când vorbim de accesorii, în funcție modelul ales pentru rochie, machiaj și coafură, putem să alegem și câteva accesorii pentru unghii. Astfel, dacă avem o rochie, un machiaj și o coafură simplă și vrem să ieșim în evidență prin manichiură, putem să punem câteva pietre prețioase pe suprafața unghiei. În caz contrar, putem să ne jucăm cu diferite pietricele, așezate din loc în loc, sau accesorii de tipul fundiță sau floricele, în funcție de preferințele fiecăruia. 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Îngrijirea unghiilor

Citește și: Îngrijirea unghiilor: mituri și adevăruri. Sfaturi utile pentru unghii puternice și sănătoase

Manichiura pentru mirese
Manichiura pentru mirese[Sursa foto: freepik]

Mâinile sunt cartea de vizită a unei femei, iar de aceea, trebuie să ne asigurăm că în ziua cea mare au un aspect plăcut. Astfel, înainte de nuntă, dar și în ziua evenimentului, trebuie să ne preocupăm de hidratarea mâinilor și a unghiilor.

Dacă ai optat pentru o manichiură profesională, atunci lucrurile sunt puțin mai simple deoarece unghiile tale sunt deja pregătite pentru marele eveniment. Tot ce trebuie să faci este să te asiguri că ai pielea hidratată și să folosești o cremă specială. De asemenea, încearcă să eviți spălatul pe mâini cu produse care conțin alcool sau care ți-ar putea afecta pielea. Asigură-te că unghiile tale sunt pilite frumos, au cuticulele îndepărtate și o nuanță plăcută.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Tendințe pentru nunți în 2023

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies