Mantea a intrat nervoasa rau in platoul de la "Teo Show"- L-a luat imediat la rost pe Bursucu! "Unde e? Il bat, il nenorocesc"

Mantea a intrat nervoasa rau in platoul de la
Mantea a intrat nervoasa rau in platoul de la "Teo Show"- L-a luat imediat la rost pe Bursucu! "Unde e? Il bat, il nenorocesc"

Andreea Mantea a pierdut lada de zestre. Frumoasa bruneta s-a trezit fara lada de la "Se striga darul" si a venit in platoul "Teo Show" sa o caute.

Mantea l-a luat la rost pe Bursucu, ferm convinsa ca el este vinovatul. Andreea a cautat lada de zestre prin tot platoul, a facut pe toata lumea sa se uite in toate coltisoarele, insa nici urma de ea, scrie WOWbiz.ro.

"Bursucule, recunosc, tu m-ai invins de cateva ori. Recunosc! Dar pe Mitoseru il bat, il nenorocesc in fiecare saptamana.
Si cred ca de-aia mi-a luat lada. El e intr-o vacanta acum cu sotia lui, dar sunt convinsa ca el e vinovat",
a spus Andreea Mantea.

 

 

 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Andreea Mantea, in cautarea rochiilor de seara perfecte! "Oricat de mult ai merge la sala, bucata asta atarna! As vrea sa o tai si sa o pun pe gratar, sa scap de ea"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies