Manuela de la Puterea dragostei a născut o fetiță. Prima imagine cu bebelușul

Manuela de la Puterea dragostei
Manuela de la Puterea dragostei a nascut

Fosta concurentă de la Puterea dragostei a devenit mamă pentru prima dată și a postat prima imagine cu fetița. Ce nume va purta.

Bucurie de nedescris pentru Manuela Oprișiu! Fosta concurentă de la Puterea dragostei a devenit mamă pentru prima dată și se declară a fi cea mai fericită femeie din toată lumea.

După o așteptare de nouă luni, Manuela Oprișiu și-a cunoscut fetița și a putut să o țină în brațe și să petreacă primele momente împreună, pentru a se obișnui una cu cealaltă.

Fosta concurentă de la Kanal D și-a ținut secretă sarcina timp de câteva luni dar, după ce a împărtășit primele imagini cu burtica de gravidă, a decis să posteze și prima imagine cu

micuța sa.

„Inima mea! Mulțumesc, Doamne!”, a scris Manuela Oprișiu în dreptul primei imagini cu fiica sa.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Manuela de la Puterea dragostei
Manuela de la Puterea dragostei a nascut[Sursa foto: Instagram]

Deși mulți se așteptau să îi vadă chipul fetiței, Manuela de la Puterea dragostei a decis să protejeze identitatea bebelușului.
Chiar înainte să nască, după ce a aflat că va avea o fetiță și nu un băiețel, Manuela Oprișiu a dezvăluit și cum se va chema copilul, dar și de ce a făcut
această alegere.

Citeste si: Iasmina și Mihai de la Puterea Dragostei, din nou împreună! Cei doi și-au mai oferit o șansă chiar înainte de Marea Finală

Manuela de la Puterea dragostei
Manuela de la Puterea dragostei a nascut[Sursa foto: Facebook ]

Ce nume va purta fetița Manuelei de la Puterea dragostei

Micuța va avea un nume creștin, mai ales că Manuela se consideră o persoană extrem de credincioasă.

Citeste si: Manuela Oprișiu a dezvăluit sexul bebelușului chiar acum! Mesajul publicat de fosta concurentă de la Puterea dragostei

„ Oarecum îmi doream să aibă și o semnificație creștină, eu sunt cu Dumnezeu. O cheamă Ozana Maria, Maria de la mine, de la mami și cel mai important de la Maica Domnului. Ozana este un nume care înseamnă – salvează-ne.

Cand a intrat Iisus Hristos în Ierusalim, toată lumea striga asta Osana. Ozana e adaptat oarecum. Are o semnificație creștină și Ozana. O să-i spun Ozana”, a dezvăluit Manuela Oprișiu de la Puterea Dragostei în emisiunea prezentată de către Cornelia Ionescu.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies