Manuela de la ”Puterea Dragostei”, schimbare incredibilă de look! E greu de recunoscut acum! Video

Manuela de la ”Puterea Dragostei”, schimbare incredibilă de look! E greu de recunoscut acum! Video
Manuela de la ”Puterea Dragostei”, schimbare incredibilă de look! E greu de recunoscut acum! Video

Manuela de la ”Puterea Dragostei” a luat, zilele trecute, o decizie incredibilă, bruneta schimbându-și radical look-ul la doar câteva ore după ce a fost în studioul WOWbiz.ro și a vorbit despre problemele de imagine ale Biancăi, fosta ei colegă din emisiune.

Manuela de la ”Puterea Dragostei” a luat o decizie incredibilă, zilele trecute, chiar înainte de a merge pe platyourile de filmare ale unui vodeclip realizat de un manelist celebru.

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei” se implică în scandalul Biancăi Comănici! Ce spune despre filmulețele dedicate adulților, cu prietena ei în rolul principal?

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei” a dat cărțile pe față! De ce nu mai are nicio șansă Andrei Poptelecan la ea

Citeste si: Manuela de la ”Puterea Dragostei” aruncă în aer relația dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp! Ce spune despre ei doi

”Am tot vorbit să îmi schimb look-ul, așa că am făcut un  test”, ne-a mărturisit, în exclusivitate, Manuela de la ”Puterea Dragostei”. Și, fără să stea prea mult pe gânduri, frumoasa brunetă a renunțat la culoarea care a făcut-o celebră în emisiune, iar la filmări Manuela de la ”Puterea Dragostei” s-a prezentat cu o perucă blondă de toată frumusețea.

”I-am surprins pe toți. Am vrut să fiu filmată cu noua înfățișare să știu dacă îmi voi schimba culoarea părului. Am văzut rezultatul, încă nu sunt 100% convinsă dacă voi renunța la culoarea părului meu pentru cea blondă”, ne-a mai spus Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În orice caz, recunoaște Manuela de la ”Puterea Dragostei”, schimbarea de look a avut și efecte cât se poate de... pozitive. ”Când m-au văzut blondă, pe platouri, mi-au spus că par să fiu mai ”cuminte”, că nu mai par așa... rea. Nici nu știu dacă e bine să mă fac blondă, după aceea cine știe cum și-o iau în cap unii și o să creadă că m-am liniștit”, ne-a mai spus, râzând, Manuela de la ”Puterea Dragostei”.

Bătaie ca în 7 păcate între Manuela și Roxana, la ”Puterea Dragostei”

Acum câteva săptămâni, în casa ”Puterea Dragostei”, Roxana a jignit-o pe Manuela și a aruncat cu o pernă în ea, moment în care bruneta s-a ridicat și s-a răstit la șatenă. Replicile dure i-au pus capac Roxanei, care s-a ridicat și ea și a sărit la bătaie. Concurentele care erau de față au sărit să le despartă pe cele două fete, iar Alex Turcu care a văzut întregul moment s-a repezit spre casa fetelor.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

 

Împiedicat de staff și de colegii săi, Turcu a spart ușa pentru a ajunge la Roxana. În urma bătăii, Roxana s-a ales cu buza spartă de Manuela de la ”Puterea Dragostei”. 

 



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Adda, despre frica de boala Lyme, încă dinainte să afle că o are. Ce simptome a avut artista până să fie diagnosticată? „Momentan mă lasă să trăiesc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies