Manuela Hărăbor, declarații emoționante despre fiul bolnav de autism: "Ce faci atunci când..."

manuela harabor fiu bolnav autism
Manuela Hărăbor trece prin momente dificile alături de fiul ei, din cauza pandemiei de COVID-19

Manuela Hărăbor este o femeie extrem de puternică și asta în ciuda greutăților cu care a trebuit să se confrunte de-a lungul vieții.

Manuela Hărăbor a trecut prin momente destul de grele și asta din pricina pandemiei de coronavirus. Cu toate acestea, actrița și fiul ei, Andrei, care suferă de autism, se înțeleg de minune și încearcă să fie mai optimiști ca oricând.

Manuela Hărăbor, declarații emoționante...

Manuela Hărăbor a vorbit despre perioada pandemiei și a recunoscut că nu i-a fost tocmai ușor... Nici ei şi nici fiului ei, Andrei, care suferă de autism.

Citeste si: Jo și Juno și-au spus "ADIO" definitiv! "Îmi doresc foarte mult..."

Nimeni nu pare să se fi gândit la copiii cu un anume retard mintal. Ce faci atunci când nu ai voie să ieşi afară. Ce faci atunci când trebuie să eviţi pe cât posibil aglomeraţia, pentru a încerca astfel să nu te contaminezi cu noul tip de coronavirus.

Oamenii bolnavi de autism şi cei cu Sindromul Down au o energie în ei pe care trebuie să şi-o descarce. Asta nu se poate întâmpla decât în spaţii deschise, în aer liber şi nu chiar în văzul tuturor. E extrem de complicat să ţii în casă un copil cu retard! ”, a spus Manuela Hărăbor.

manuela harabor declaratii fiu bolnav
Manuela Hărăbor este o femeie puternică în ciuda greutăților pe care le-a avut de înfruntat[Sursa foto: Facebook Manuela Harabor]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Manuela Hărăbor recunoaște că toată această perioadă a fost extrem de solicitantă și uneori nu a putut face față.

Mai sunt multe momente când sunt slabă, când nu mai am putere, când clachez. De fiecare dată îmi spun acelaşi lucru. Acel puţin înseamnă să te ridici şi să o iei de la capăt! ‘‘, a mai spus actrița.

Citeste si: Cristina Balan, despre gemenii ei care au sindromul Down: "Copiii acestia sunt fenomenali, nu au niciun fel de rautate, nu au invidie. Sunt puri"

Manuela Hărăbor vorbește deschis și emoţionant despre copiii cu autism, care au o sensibilitate aparte.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

" Am învăţat după atâţia ani că copiii autişti au un anume fel de a gândi, l-aş numi primordial. Adică e un fel de stare pură, de la natură sau bunul Dumnezeu. Nu ţin în faţa lor argumentele de tipul celor sociale, ce fac ceilalţi trebuie să facem şi noi. Ei nu realizează asta. Pentru ei e cu totul altfel ”, a spus Manuela Hărăbor.

fiu manuela harabor bolnav autism
fiul Manuelei Hărăbor are 30 de ani și suferă de autism[Sursa foto: Facebook Manuela Harabor]

Actrița recunoaște că nu este singura cu acest gen de probleme și ar vrea ca și ceilalți care se confruntă cu aceleași dificultăţi, să aibă la fel de mult ajutor.

Nu sunt nici pe departe eroul zilei. Cazul meu şi al fiului meu e mai mediatizat doar fiindcă eu sunt o persoană publică.
Dar există multe, multe alte cazuri ale unor oameni necunoscuţi care nu au vrut sau nu vor să se plângă.

Cu cazuri mult mai dificile decât al meu. Ne confruntăm zi după zi cu aceste lucruri, dar ştim totodată că ne-a dat Dumnezeu şi puterea de a rezista ‘‘, a precizat Manuela Hărăbor.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Florin și Brigitte Pastramă urmează să devină părinți?!: „Bebelușul care trebuie să vină?”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies