Manuela se întoarce la Puterea Dragostei?! Declarațiile incendiare ale brunetei! EXCLUSIV!

Manuela se întoarce la Puterea Dragostei?! Declarațiile incendiare ale brunetei! EXCLUSIV!
Manuela se întoarce la Puterea Dragostei?! Declarațiile incendiare ale brunetei! EXCLUSIV!

Manuela Oprișiu este din nou singură și se gândește să se întoarcă la Puterea dragostei, în speranța că de data aceasta îți va găsi sufletul pereche.

Manuela Oprișiu, una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Puterea dragostei, nu a avut până acum noroc în dragoste. După o extrem de scurtă relație cu Ricardo, o încercare cu Marius, Manuela a încercat o relație la distanță cu Andrei Poptelecan.

Manuela de la puterea Dragostei nu mai vrea să audă de Andrei Poptelecan

Întoarsă acasă de la puterea Dragostei, Manuela și-a dat seama că Poptelecan nu era așa cum își închipuia ea, și nu doar că nu au format un cuplu, dar nici nu-și mai vorbesc acum.

”Nu mai vorbesc cu Poptelecan. Nu vreau să-mi mai pomeniți de el”, le-a transmis Manuela celor care o urmăresc pe paginile ei de socializare și care o tot întreabă de fostul concurent de la Puterea dragostei.

Citeste si: Jador și Mariana, moment intim în piscină! Dezvăluirile halucinante făcute de concurenta de la Puterea dragostei

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Manuela Oprișiu tot speră să-și găsească iubit la Puterea Dragostei

Tocmai pentru că acum e singură, după ce trece situația de criză impusă de epidemia de coronavirus, Manuela Oprișiu, ar vrea să se întoarcă la Puterea Dragostei. ”Aș vrea să mă întorc la Puterea Dragostei,  pentru că sper să-mi găsesc sufletul pereche. Nu e vorba de bani, așa cum spun unii. Eu câștig mai mulți bani în România decât acolo, în emisiune”, a precizat Manuela Oprișiu.

Ei bine, sursele noastre spun că frumoasa brunetă se va întoarce în scurt timp în casă şi, cu siguranţă, va fi plină de surprize. Abia aşteptăm să o revedem la Istanbul!

Citeste si: Bogdan Mocanu i-a desenat posteriorul Andrei Voloș. Cele mai fierbinți imagini cu concurenta de la Puterea Dragostei| VIDEO

Citeste si: Pleacă de la Puterea dragostei! A făcut anunțul în urmă cu puțin timp: „Și-a luat biletul de avion”

Ce a făcut Manuela de la Puterea Dragostei toată ziua în casă, izolată în epidemia de coronavirus

Manuela Oprișiu de la Puterea Dragostei a vorbit într-un interviu pentru pagina de Youtube WOWbiz.ro și despre viața ei în izolare, în casa părinților ei, în Alba. De aproape două săptămâni de când s-a izolat la domiciliu, Manuela spune că este răfățată cu bunătățuri gătitede mama și de bunica ei.

Însă, tânăra spune că din acest mtiv s-a cam îngrășat!

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Sfatul zilei din 10 iulie 2024. O zodie se va întâlni cu o veche iubire

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ion Rițiu, actorul preferat a lui Sergiu Nicolaescu a murit. Ultimele clipe din viața maestrului

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Perle amuzante de la Bacalaureat 2024. Ce au scris elevii la Română, la subiectul III, la BAC 2024

Perle la BAC 2024. Ireal ce au putut scrie: „Noi nu am studiat nuvela. Pe cuvânt!!!!”


Cookies