Mara Bănică a dezvăluit sexul bebelușului! Jurnalista este în culmea fericirii: „O să avem pereche!”

Mara Bănică
Mara Bănică

Momente emoționante în viața Marei Bănică! Frumoasa vedetă a aflat sexul bebelușului și a dat vestea uimitoare fanilor!

Mara Bănică trăiește momente de poveste de când a aflat că va deveni mămică! Vedeta abia așteaptă să aducă pe lume cel de-al doilea copil și împărtășește frumoasele întâmplări cu toți fanii ei de pe rețelele de socializare.

Deși nu obișnuia să ofere prea multe detalii din viața ei personală, iată că jurnalista și-a schimbat stilul și ne-a dat vestea cea mare. Mara Bănică va avea fetiță sau băiețel?

Citeste si: Jador a recunoscut! Georgiana Elisei este sau nu gravidă? Ce răspuns a dat artistul

Recent, jurnalista a aflat și sexul bebelușului, iar după ce a dat marele anunț, sutele de comentarii și de aprecieri au început să-i umple pagina de Facebook.

Mara Bănică
Mara Bănică[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Vine o fetita? Yuhuuuuu”,  a scris unul dintre fanii ei.

Mara Bănică a răspuns ulterior foarte fericită: ” Daaa:) ”

Ma bucur din suflet ptr tine. Ai așteptat, dar a meritat! Dumnezeu știe când sa apară”,  a adăugat persoana respectivă.

„Felicitarile mele!! Sarcina usoara si sa va bucurati si crestere usoara!!🤗😘👌🏻/ Felicitari, sarcina ,usoara si multa sanatate/ Felicitari! D'zeu sa va poarte de grija întregi familii! Știu ca vei fi o mămică descurcăreata pt copii tai pt ca ești o

persoană minunată și înțeleaptă!/ Bravo Mara! Ma bucur din suflet pt voi! Sa fiti sanatosi ca frumosi sunteti”,  au fost doar câteva dintre sutele de comentarii pe care le-a primit viitoarea mămică.

Citeste si: Mira este însărcinată? Cântăreața le-a arătat fanilor burtica de gravidă: „Luna a treia...”

Mara Bănică le arată fanilor burtica de gravidă!

Jurnalista a postat de curând prima fotografie cu burtica la vedere.

Alături de ea, în aceeași poză, se afla medicul care i-a fost alături în tot acest timp și căruia îi mulțumește enorm pentru recomandările și sfaturile date.

„Cel mai bun medic este cel care poate distinge posibilul de imposibil. Doctorul Catalin Bosoanca. Pontos, rabdator, implicat, calm si extrem, extrem de bun in ceea ce face. Am decis sa impart prima mea fotografie de graviduta cu voi, alaturi de medicul care ne va aduce copilasul pe lume si care m a sustinut extrem de mult atunci cand credeam ca minunea noastra nu va fi posibila. 

❤️”,  a scris la acel moment Mara Bănică.

Mara Bănică
Mara Bănică aduce pe lume o fetiță[Sursa foto: Instagram]

Mara Bănică va aduce pe lume o fetiță peste 5 luni și le promite tuturor fanilor că în următoarea perioadă va povesti mai multe lucruri despre viața ei personală și despre activitățile pe care le are ca viitoare mămică.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

NOUTATE: Delia Matache este însărcinată?! Cum a răspuns artista pe internet

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies