„Mara Bănică a murit”. Anunțul a enervat-o pe jurnalistă

„Mara Bănică a murit”. Anunțul a enervat-o pe jurnalistă
„Mara Bănică a murit”. Anunțul a enervat-o pe jurnalistă

Mara Bănică a fost declarată moartă de o publicație din România. Anunțul a enervat-o la culme pe jurnalistă, care a luat atitudine.

Mara Bănică a reacționat dur pe rețelele sociale, fiind de părere că s-a ajuns prea departe și că este inadmisibil să arunci o astfel de informație în condițiile în care are, la rândul ei, o familie.

“Eu pot înțelege că titlurile din ziare atrag clickuri, iar clickurile înseamnă bani. Dar să publici o știre cu titlul ‘Mara Bănică a murit’, în condițiile în care nu doar că nu este adevărat, dar mai am și o familie care se poate șoca pe viață de la o asemenea chestiune, mi se pare ceva strigător la cer”, a scris Mara Bănică.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mara Bănică amenință cu tribunalul

Cunoscuta jurnalista a mai anunțat că autorul știrii care i-a anunțat moartea va fi dată în judecată, lucru pe care îl regretă, în special pentru că este vorba de un coleg de breaslă.

“Îl anunț pe calea asta pe inconștientul care a promovat o astfel de știre falsă că prin avocata mea Ionela Vasile, atât eu cât și membrii familiei mele am depus plângeri penale.

Acum ani de zile mi-am promis că niciodată nu voi da în judecată un coleg de presă, dar deja mi se pare mult, mult prea mult”, a mai scris Mara Bănică.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies