Mara Bănica, distrusă de durere: „Astăzi s-a dus la Dumnezeu”

Mara Bănica, distrusă de durere: „Astăzi s-a dus la Dumnezeu”
Mara Bănica, distrusă de durere: „Astăzi s-a dus la Dumnezeu”

Mara Bănică este în doliu.

 

 

Vestea fulgerătoare a morţii lui Nicu Corsicanu a afectat-o teribil pe Mara Bănică. Rapidistul a murit chiar în timp ce era colindat de Daniel Pancu şi a murit sub ochii lui, în ciuda eforturilor medicilor care l-au resuscitat timp de 60 de minute în şir. 

 

 

 

„Nea Nicu era tot suflet de rapidist.

Ma suna, uneori, din senin: “Fetita, esti bine?”. Mi i dadea, pe rand, la telefon pe toti ai lui de acasa. La meciuri statea de ceva timp la oficiala, jos, pe primul rand. Ma cauta din ochi sa mi faca cu mana. De fiecare data coboram sa l pup. Se mandrea cu mine. Acum 5-6 ani, l am vizitat la spital si mi a promis ca nu mai fumeaza. Vorbea doar despre Rapid si familie.
Restul nu exista pentru el. Astazi s a dus la Dumnezeu cu rapidistii nostri din cer. A vrut el sa petreaca acolo Craciunul, sa i cante Pitis live imnul. Ramai cu bine, nea Nicule. Sa te ierte bunul Dumnezeu. Condoleante familiei, sotiei, copiilor, sa va intareasca Dumnezeu in momentele astea. Condoleante Gigi Raducan!”,
a scris Mara Bănică după ce a aflat vestea că Nicu Corsicanu a murit. 

 

M.B.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Când trebuie să mergi la somn ca să trăieşti de două ori mai mult

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies