Mara Bănică iubește din nou! Cu cine a mers în vacanță

Mara Bănică iubește din nou! Cu cine a mers în vacanță
Mara Bănică iubește din nou! Cu cine a mers în vacanță

Mara Bănică a mers cu iubitul în vacanță.

Mara Bănică a trecut prin clipe cumplite acum mai bine de un an, atunci când s-a despărțit de logodnicul său, cu care era într-o relație de mai mulți ani de zile. Acum, jurnalista pare că iubește din nou și radiază de fericire.

Cunoscută pentru faptul că este îndrăgostită de vacanțele lungi și în destinații exotice, vedeta a mers alături de noul iubit într-o destinație vizitată de puțini români.

Cei doi au ales Africa de Sud, iar experiența a fost una plină de peripeții. Au explorat una dintre cele mai cunoscute jungle din Africa și au cunoscut maimuțele africane.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Pentru că vrea să îi țină momentan identitatea ascunsă, iubitul Marei a purtat o mască. Jurnalista a mai mâncat nimic cinci zile, astfel că, la un moment dat, când a mers la bancă i s-a făcut rău şi a leşinat. 

„De la Anul Nou am pus un kilogram în fiecare lună. Am mâncat extraordinar de mult. În timpul dietei nu mi-a fost poftă, după mi-a fost. Eu am renunţat şi la sport şi chiar mă gândeam zic că uite cum am pus şase kilograme, mai ales acum când aveam nevoie la plajă. Am început o săptămână dieta mea, după o săptămână nimic şi apoi am zis că nu mai mănânc nimic.
Cinci zile nu am mâncat nimic.

Zic nu sunt eu singură, Nicoleta Luciu făcea la fel. Nu mi-a adus nimic folositor. Am intrat în bancă şi când m-a întrebat o doamnă ce fac nu am putut să-i răspund. Am auzit doar că m-a întrebat, vă este rău? Acum am slăbit trei kilograme, mai am trei de slăbit", a spus Mara Bănică în cadrul unei intervenții TV.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies