Mara Bănică și Adriana Bahmuțeanu au avut un schimb de replici dure. Ce și-au spus cele două vedete

Mara Bănică și Adriana Bahmuțeanu au avut un schimb de replici dure. Ce și-au spus cele două vedete
Mara Bănică și Adriana Bahmuțeanu au avut un schimb de replici dure. Ce și-au spus cele două vedete

Mara Bănică și Adriana Bahmuțeanu sunt prietene de foarte mulți ani, iar legătura puternică dintre ele a început în momentul în care amândouă erau reporteri de teren.

Se pare că și până în ziua de astăzi se înțeleg la fel de bine, iar de-a lungul timpului au fost acolo una pentru cealaltă ori de câte ori au avut nevoie.

Citește și: „Pe de altă parte, mă gândesc nu la faptul că mi-e mie greu sau că nu mă duce organismul, ci la faptul că fac 50 de ani.” Mara Bănică a dezvăluit adevăratul motiv pentru care a dispărut din mediul online

Mara Bănică și Adriana Bahmuțeanu au avut un schimb de replici dure

Din punct de vedere amoros, între cele două există o diferență destul de mare. Din păcate, Adriana Bahmuțeanu a fost nevoită să treacă printr-un divorț, iar acum are deja doi băieți, care au crescut și care sunt totul pentru ea.

Lucrurile nu stau la fel și în cazul Marei Bănică, deoarece aceasta și-a găsit fericirea cu mai mulți ani în urmă, iar anul trecut și-a ținut pentru prima dată bebelușul în brațe.

Mara Bănică își dorește să își schimbe locuința, iar de câteva luni se află în renovări. Ea este foarte entuziasmată și a ales deja mobila pentru noua ei casă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Pe rețelele de socializare, aceasta a publicat o imagine în care se pot observa cu ochiul liber două obiecte vintage, iar pe lângă aceasta a spus că Adriana Bahmuțeanu este cea care i le-a oferit.

„Prietenii mei știu ca-mi plac obiectele vechi. Si ca așa am avut decorate toate casele. In fotografie sunt primele obiecte pe care le-am adus acasă, primite cadou acum niște ani de la Adriana Bahmuteanu! Așa-s eu, sentimentala, deh.”, a scris Mara Bănică pe pagina ei de Facebook.

Adriana și Mara au avut un schimb ciudat de replici pe internet

Nu a durat mult timp până când Adriana Bahmuțeanu a văzut imaginea. Vedeta nu a stat pe gânduri și i-a lăsat un comentariu. Cele două au avut un dialog, care ar părea dur pentru unii oameni, dar datorită faptului că le leagă atâtea amintiri și au o prietenie lungă în spate, își permit o astfel de comunicare.

Adriana Bahmuțeanu:" Să-ți aducă aminte de mine, cotoroanță mică, toată viata!!!"

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mara Bănică:" Te iubesc, zgripțoroaico!”, a fost dialogul pe care cele două vedete l-au purtat în secțiunea de comentarii de pe Facebook.

Cum arată cei doi băieți ai Adrianei Bahmuteanu

Vedeta de televiziune se află in vacanta in Munchen cu cei doi copii ai săi. In ultima postare de pe Facebook, Adriana a încărcat si câteva poze cu cei doi copii.

"Suntem la Munchen, într-o mult așteptată vacanta pe care ne-am dorit-o foarte mult!  Munchen, un oraș istoric ce atrage în fiecare an milioane de turiști, a devenit din păcate victima globalismului pervers ce promovează sintagme ca Părinte 1, Parinte 2 și nu are niciun respect pentru valorile tradiționale și culturale!  Priviți ce-au făcut din Opera de Stat din Munchen și cum au transformat coloanele acestui monument de arhitectura în simbolul pidosnic al unei generații decadente... 

Oooof, a luat-o razna toată Europa."



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

„Și dacă stau goală unde e problema?” Andreea Bănică, criticată dur după ce s-a afișat într-o ținută indecentă în fața băiețelului! Cum a răspuns artista?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies