‎"Maraboo" lanseaza "Spanish Love"! Asculta aici piesa!

‎
‎"Maraboo" lanseaza "Spanish Love"! Asculta aici piesa!

”Maraboo”, adica Eleonora ( pian), Shirin ( vioara), Cristina ( oboi) si Cristina ( harpa) , si Live Artist lanseaza, astazi, piesa “Spanish Love”, un single cu influente spaniole si muzica balcanica.

 

Instrumentele fuzioneaza foarte bine cu influentele moderne ale melodiei, dand nastere unei compozitii pline de energie si pasiune.
”Grupul a luat nastere la inceputul acestui an la sugestia impresarului nostru Florin Nedelcu.  Ideea de a forma un grup ne-a incantat inca din prima secunda, noi cunoscandu-ne de mai mult timp, de la Conservator, acolo unde am studiat.  Suntem singura trupa din Romania care aduce in atentia oamenilor un nou instrument muzical, harpa electrica, cu care vrem sa incantam oamenii prin muzica noastra, alaturi de suavul pian, delicata vioara si dulcele oboi.
“Spanish love” este prima noastra piesa, compusa special pentru noi, este o piesa dinamica cu influente orientale si cu improvizatii ale fiecarui instrument. Pentru aparitiile noastre am pregatit un program de cover-uri extrem de iubite si apreciate din muzica pop, clasica si dance si, in acelasi timp, lucram si la cateva piese noi. Ne dorim sa avem succes cat mai mare cu noul nostru proiect si sa bucuram cat mai multi oameni”, au declarat  fetele de la Maraboo.
Artistele au la activ numeroase premii, concursuri si concerte, nationale si internationale.

Instrumentele fuzioneaza foarte bine cu influentele moderne ale melodiei, dand nastere unei compozitii pline de energie si pasiune.

”Grupul a luat nastere la inceputul acestui an la sugestia impresarului nostru Florin Nedelcu.  Ideea de a forma un grup ne-a incantat inca din prima secunda, noi cunoscandu-ne de mai mult timp, de la Conservator, acolo unde am studiat.

 Suntem singura trupa din Romania care aduce in atentia oamenilor un nou instrument muzical, harpa electrica, cu care vrem sa incantam oamenii prin muzica noastra, alaturi de suavul pian, delicata vioara si dulcele oboi. “Spanish love” este prima noastra piesa, compusa special pentru noi, este o piesa dinamica cu influente orientale si cu improvizatii ale fiecarui instrument. Pentru aparitiile noastre am pregatit un program de cover-uri extrem de iubite si apreciate din muzica pop, clasica si dance si, in acelasi timp, lucram si la cateva piese noi.
Ne dorim sa avem succes cat mai mare cu noul nostru proiect si sa bucuram cat mai multi oameni”, au declarat  fetele de la Maraboo.

Artistele au la activ numeroase premii, concursuri si concerte, nationale si internationale.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies