Marcel Ciolacu, declaraţii despre vaccinul anti COVID-19: "A anunțat cineva că există..."

marcel ciolacu declaratii
Marcel Ciolacu a vorbit despre schimbarea alegerilor

Klaus Iohannis a declarat că vom beneficia de un vaccin anti COVID-19. Cu toate acestea, Marcel Ciolacu a contestat afirmațiile președintelui

Klaus Iohannis a oferit detalii despre vaccinul anti coronavirus care va începe să fie distribuit și în România. Pe marginea declarațiilor președintelui, Marcel Ciolacu a comentat destul de nedumerit.

Marcel Ciolacu, despre vaccinul anti COVID-19

„Noi intrăm peste două zile în campanie electorală. În loc să stopăm această perioadă, să ne uităm ce se întâmplă în Europa și să învățăm și din greșelile altora, noi inventăm zilnic apa caldă.

Despre ce vaccin vorbim? A anunțat cineva că există acest vaccin? (N.r.: Cel rusesc și cel chinezesc) de care Statele Unite și OMS spun că nu sunt bune.

covid marcel ciolacu
coronavirus se răspândește cu repeziciune[Sursa foto: PixaBay]

„Păi atunci despre ce vaccin ne-a povestit nouă președintele României, ieri, că o să vină în România și o să-l distribuie? Care vaccin? E vreun vaccin anunțat? E vreun vaccin descoperit? Este vreun vaccin pus în producție? Eu admit și că președintele are mai multe informații, cum este normal într-un stat, decât mine sau dumneavoastră.

Păi dacă știm că apare vaccinul, de ce nu amânăm alegerile 3 luni de zile, vaccinăm pe toată lumea și pe urmă facem alegeri?

Citeste si: Record de cazuri de coronavirus. Se revine la carantină totală, ca în luna martie

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

E și salvatorul României.

Ai venit cu vaccinul, ai salvat România, ne-am relaxat, economia merge în continuare, facem alegeri și cu asta am încheiat. De ce bugetul vine după 6 decembrie, vaccinul vine după 6 decembrie, măsurile economice vin după 6 decembrie? Nu cumva e o păcăleală, o minciună la mijloc? Dacă vine vaccinul în decembrie, la ce ne mai grăbim.", a declarat Marcel Ciolacu.

Klaus Iohannis, în legătură cu vaccinul care va ajunge în România

Președintele României anunța marți, într-o conferință de presă, că vaccinul anti COVID-19 va ajunge și în țara noastră.

Citeste si: Covid impune noi reguli. Ce trebuie să faci începând de azi!

„Populaţia este expusă unui risc major de infectare cu SARS-CoV-2. România se confruntă, la rândul ei, cu cifre îngrijorătoare şi autorităţile se adaptează permanent prin noi măsuri pentru a controla transmiterea virusului. În acest context, ne punem cu toţii mari speranţe în dezvoltarea cât mai curând posibil a unui vaccin anti-COVID-19, vaccin sigur şi eficient iar

eforturile făcute la nivel internaţional confirmă dorinţa tuturor de a avea acest vaccin.

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

covid declaratii marcel ciolacu
stoparea cazurilor este principala preocupare a autorităților[Sursa foto: PixaBay]

România este parte a acordurilor încheiate de către Comisia Europeană pentru furnizarea de vaccinuri anti-COVID-19 atunci când acestea vor fi disponibile urmând ca ţării noastre să îi revin o alocare de peste 10 milioane de doze de vaccin. Din cauza cererii extrem de ridicate la nivel mondial şi a capacităţii, totuşi, destul de reduse de producţie, vaccinul va ajunge în ţările europene în mod etapizat.

Pentru România, ne aşteptăm ca prima tranşă primită să ajungă sunt cel mai favorabil scenariu în primul trimestru al anului viitor.", a declarat Iohannis.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Viorel Cataramă, acuzații dure despre Virgil Musta: „Un moșulică ce iese în fiecare zi și ne spune că nu avem voie să face Crăciunul...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies