Marcel Ciolacu, despre vaccinul anti-COVID-19: "Vii și minți românii..."

marcel ciolacu declaratii vaccin anti-covid-19
Marcel Ciolacu a vorbit despre vaccinul anti-COVID-19

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, nu crede că vaccinul anti-COVID-19 va ajunge în România în decembrie. Ce a declarat Marcel Ciolacu?!

Invitat în emisiunea moderată de Mihai Gâdea, Președintele PSD a vorbit despre vaccinul anti-COVID-19 și despre faptul că nu crede în apariția acestuia în luna decembrie. De asemenea, dacă acest lucru ar fi posibil, Marcel Ciolacu nu s-ar vaccina înaintea mamei sale.

Marcel Ciolacu, despre vaccinul anti-COVID-19

Marcel Ciolacu este destul de sceptic în privința apariției vaccinului anti-COVID-19  și spune că acestul lucru este o minciună.

Citeste si: Premierul Ludovic Orban, ședință de urgență în Parlament despre deschiderea școlilor și organizarea alegerilor

"Avem un plan de guvernare foarte clar, dar axat prioritar pe ce trebuie făcut pentru a trece această criză sanitară. Vii și minți românii că îți vine vaccinul în decembrie? Păi, vaccinul nu există! Mai avem două săptămâni și suntem în decembrie. Unde e vaccinul? Când va veni? Suntem pregătiți?

vaccin anti covid-19 declaratii marcel ciolacu
vaccinul anti-covid-19 va ajunge în România în a doua jumătate a lunii decembrie[Sursa foto: PixaBay]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Au început deja discuții cine se vaccinează în ministere. Păi, iertați-mă, decât să pățesc o asemenea rușine să mă vaccinez eu ca și demnitar înaintea mamei mele de 83 de ani, mai bine fac COVID. Nu aș putea merge să o văd pe mama mea.

Eu să mă duc acasă vaccinat. Am înțeles că se fac tabele prin ministere. Asta este abordare normală a unui stat?", a declarat Marcel Ciolacu în interviul acordat.

Citeste si: Ludovic Orban, despre alegerile parlamentare: "Nu vor exista restricții..."

De asemenea, Președintele PSD susține că românii ar trebui să meargă la vot în luna decembrie, deoarece este dreptul lor.

vaccin anti covid 19
Marcel Ciolacu este sceptic în privința apariției vaccinului anti-COVID-19[Sursa foto: PixaBay]

"În primul și în primul rând, trebuie pornită testarea. Nu poți să faci același număr de teste ca și când aveai 5000 de infectări, acum avem aproape 10.000. Știm toți ce se întâmplă, nu e o problemă. Știm că nu raportează toate cele 200 de centre, știe și Orban, știe și Iohannis, că-s ce-i mai informați oameni din România. Știm și noi, lucrurile astea se află."

, a mai spus Marcel Ciolacu.

Președintele PSD a precizat că decesele cauzate de COVID-19  nu pot fi ascunse și că suntem pe locul doi la mortalitate în Europa. 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Raed Arafat, despre cât de sigur este vaccinul anti-Covid-19: „Eu mă vaccinez”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies