Marcel Pavel a fost diagnosticat cu coronavirus! În ce stare se află solistul?

marcel-pavel-a-fost-diagnosticat-cu-coronavirus
marcel-pavel-a-fost-diagnosticat-cu-coronavirus

Marcel Pavel a fost diagnosticat cu coronavirus și se află deja internat la Institutul „Matei Balș”. Iată care este starea de sănătate a solistului.

Marcel Pavel a fost diagnosticat cu coronavirus. Solistul în vârstă de 60 de ani a fost transportat la Institutul „Matei Balș” din Capitală, pentru că se simțea rău de câteva zile. Acesta pusese simptomele pe seama unei simple răceli: „Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine,” precizând că s-a testat pentru coronavirus și că speră că rezultatul va fi negativ.

Citeste si: Cine este iubitul Cleopatrei Stratan! Cei doi au fost surprinși împreună: „Cel mai fresh cuplu al momentului”

Mai mult decât atât, reprezentanții Institutului Național de Boli Infecțioase „Matei Balș” au confirmat că Marcel Pavel este internat, completând că nu pot oferi mai multe detalii despre starea de sănătate a cântărețului, potrivit Hotnews.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

marcel-pavel-a-fost-diagnosticat-cu-coronavirus
marcel-pavel-a-fost-diagnosticat-cu-coronavirus

Marcel Pavel a fost diagnosticat cu coronavirus! A intat în contact cu numeroase persoane

Din păcate, vestea că faimosul solist a fost infectat cu COVID-19 i-a luat prin surprindere și pe câțiva dintre colegii săi de breaslă, mai ales că până la începutul acestei săptămâni Marcel Pavel ducea o viață normală. În cadrul filmărilor unei emisiuni, cântărețul a intrat în contact cu Andreea Bălan, Aurelian Temișan, Ozana Barabancea, Cosmin Seleși și Monica Anghel, acum aceștia fiind nevoiți să se testeze.

Citeste si: Andreea Bălan, prima reacție după ce s-a afla că este suspectă de coronavirus! Artista a intrat în contact cu Marcel Pavel

Citeste si: Actrița Jessie Cave din Harry Potter este însărcinată pentru a treia oară: „Am făcut-o din nou”

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

A explodat BOMBA la Puterea dragostei. Gabriel a înșelat-o pe Daiana cu o fostă concurentă din casă. Detalii explozive

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies