Marcel Vela, mesaj de susținere pentru români în noaptea de Înviere: „Lucrurile mărețe nu au fost niciodată ușor de realizat”

Marcel Vela, mesaj de susținere în noaptea de Înviere
Marcel Vela, mesaj de susținere în noaptea de Înviere

Marcel Vela spune că ”acest Paşte este diferit” şi că trebuie să rămânem uniţi şi solidari.

Ministrul de Interne, Marcel Vela, a transmis, pe pagina sa de socializare, chiar în seara Învierii, un mesaj în care vorbeşte despre vremurile pe care le trăim şi a mulţumit celor care respectă noile reguli. 

”Ne-am început acest an cu o mare provocare. Când aşteptam cu toţii venirea primăverii, vremurile aveau să ne pregătească ceva cu totul nou, ceva nemaitrăit de niciunul dintre noi. Prima dată am crezut că nu ne poate afecta, dar, apoi, realitatea a fost cu totul alta.

Ne-am adaptat neîncetat şi am început să privim mai mult spre valorile cu adevărat importante. Ne-am dat seama că doar respectând anumite reguli, reguli care nu sunt uşoare, respectăm viaţa noastră şi pe cea a celor dragi nouă. Pentru acest lucru, vreau să vă mulţumesc. Da, acest Paşte este diferit. Este un altfel de moment care reuşeşte, poate, ceea ce nu au reuşit celelalte. Să realizăm că trebuie să fim uniţi, că trebuie să fim solidari, că trebuie să fim responsabili şi că trebuie să fim patrioţi”, spune Vela, în mesajul său.

Citeste si: Secretarul american de Stat Mike Pompeo, mesaj pentru credincioşii ortodocşi

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Video socant! Polițiștii care verificau declarațiile pe propria răspundere, atacați cu pietre în Hunedoara

Citeste si: Nelu Bălășoiu, în comă, după ce a fost testat pozitiv cu COVID-19: "Haideți să ne rugăm ca Dumnezeu să facă o minune"

Ministrul de Interne a mulţumit pentru efortul depus şi spune că nu este uşor, dar ”ucrurile măreţe nu au fost niciodată uşor de realizat”.

”De această dată, ne rugăm pentru acelaşi scop şi ne unim în rugăciune ca să cerem sănătate şi zilele care ne lipsesc atât de mult. Vă mulţumesc pentru fiecare efort depus. Nu a fost şi nu este uşor, dar lucrurile măreţe nu au fost niciodată uşor de realizat.

Vă doresc tuturor un Paşte binecuvântat şi multă- multă sănătate! Hristos a înviat!”, şi-a încheiat mesajul Marcel Vela.

Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies