Marcela Fota a spus care este adevărul din spatele piesei pe care i-ar fi dedicat-o iubitului

Marcela Fota a spus care este adevărul din spatele piesei pe care i-ar fi dedicat-o iubitului
Marcela Fota a spus care este adevărul din spatele piesei pe care i-ar fi dedicat-o iubitului

Află din rândurile următoare ce a spus Marcel Fota în urma speculațiilor apărute în presă despre noua sa piesă.

Îndrăgita interpretă de muzică populară, Marcela Fota, a intrat în atenția presei după ce a lansat ultima sa piesă. Fanii artistei au speculat că artista i-ar dedica piesa presupusului său iubit mai tânăr.

În cadrul unui interviu, cântăreața a demontat zvonurilor conform cărora i-ar fi dedicat piesa iubitului său mai tânăr și a spus care este povestea din spatele cântecelor ei.

Marcela Fota   a demontat zvonurile potrivit cărora i-ar fi dedicat piesa iubitului ei mai tânăr

Citește si: Detalii despre relația dintre Marcela Fota și tânărul de 23 de ani. Ultima apariție a artistei a lăsat oamenii fără cuvinte.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Interpreta de muzică populară a acordat un interviu și a negat cu vehemență zvonurile potrivit cărora i-ar fi dedicat piesa posibilului său iubit mai tânăr.

Mai mult decât atât, a explicat că piesele ei nu sunt pentru niciun bărbat, ci sunt strict pentru publicul larg. Marcela Fota cântă versuri pentru oameni, care sunt menite să le aducă zâmbetul pe buze tuturor celor care le ascultă.

Totodată, interpreta de muzică populară a ținut să precizeze că multe dintre lucrurile care s-au scris de-a lungul timpului nu sunt deloc adevărate și atâta timp cât faptele ei nu afectează oamenii din jur, nimeni nu are dreptul să o judece.

Cântecele mele sunt făcute pentru oamenii care mă ascultă. Eu merg și cânt la evenimente unde se sărbătorește iubirea, oamenii se căsătoresc și sărbătoresc iubirea. Ei au nevoie, de la mine de cântece pozitive și eu asta le dau. Se speculează orice în zilele noastre. Pe rețelele sociale dacă postez sau daca dau un like la ceva se speculează totul. (…) Atâta timp cât faptele mele nu afectează pe nimeni, cine sunt oamenii ca să mă judece? Nu există un om fără pată...Încerc,

pe cât pot să nu iau în seamă tot ce se scrie și să îi demonstrez copilului meu că lucrurile noastre sunt exact așa cum sunt. Noi suntem o pereche pe care nu au cum să o doboare. Nu este adevărat ceea ce se scrie despre mine. (…) Nu este adevărat ce se scrie despre asta
", a mărturisit Marcela Fota în cadrul unui interviu.



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Marcela Fota, fotografie alături de iubitul ei, cu 22 de ani mai tânăr. Artista este în culmea fericirii

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies