Marcela Fota are o nouă relație? Lângă cine a fost văzută artista, după ce s-a zvonit că nu mai formează o relație cu iubitul mai tânăr

Marcela Fota are o nouă relație? Lângă cine a fost văzută artista, după ce s-a zvonit că nu mai formează o relație cu iubitul mai tânăr
Marcela Fota are o nouă relație? Lângă cine a fost văzută artista, după ce s-a zvonit că nu mai formează o relație cu iubitul mai tânăr

În ultima perioadă au apărut speculații cu privire la despărțirea Marcelei Fota, în vârstă de 45 de ani, de partenerul său, care era cu 20 de ani mai tânăr. Cunoscuta interpretă de muzică populară își păstrează discreția în ceea ce privește viața sa amoroasă și a evitat recent să ofere detalii despre statutul său de relație.

Recent, Marcela Fota și-a surprins fanii de pe platformele de socializare prin postarea unei fotografii în care era însoțită de un bărbat. Cunoscuta artistă a distribuit pe InstaStory o imagine de la o terasă, unde se bucura de o ceașcă de cafea.

Citește și: „El s-a îndrăgostit în primul rând de cântecele mele, iar apoi și de mine.” Mariana Ionescu Căpitănescu a vorbit despre secretele unui mariaj de lungă durată

Lângă cine a fost văzută artista, după ce s-a zvonit că nu mai formează o relație cu iubitul mai tânăr

Cu toate acestea, vedeta nu era singură, iar în fotografie se putea observa prezența mâinii unui bărbat. Marcela Fota nu a oferit niciun fel de informație despre bărbatul misterios cu care își petrecuse după-amiaza, dar fanii au speculat că ar putea fi același tânăr cu care interpreta s-a afișat de mai multe ori în mediul online.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Marcela Fota a vorbit despre viața ei personală

La trei ani de la moartea bruscă a soțului său, celebra artistă a vorbit despre viața sa personală. În ultima perioadă, Marcela Fota a fost văzută în compania unui bărbat mult mai tânăr decât ea, fapt pentru care a primit critici din partea celor din jur.

Cu câteva zile în urmă, cântăreața de muzică populară a afirmat că nu depinde de prezența unui bărbat în viața ei pentru a fi fericită, dar nu a dezvăluit dacă este sau nu implicată într-o relație.

„Eu pot merge și să mă simt bine oriunde și singură, nu trebuie neapărat să fiu cu cineva. Primesc uneori întrebarea legat de ce mă face fericită, iar răspunsul este eu.

Eu sunt singura care are grijă de fericirea mea, care este cea mai importantă, ca eu să pot să îi dau fericire și băiatului meu. Îmi place să mă bucur de viață și de absolut tot”, a declarat Marcela Fota la WOWnews.

Citește și: „Nu prea aveam noi timp de joacă.” Mariana Ionescu Căpitănescu a vorbit despre copilăria sa alături de frații ei

 

 

 

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

„A fost doar o mică greșeală” Armin Nicoară a recunoscut că a înșelat-o pe Claudia Puican! Cum a reacționat artista?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies