Marcela Fota, de nerecunoscut. Artista, schimbare radicală de look

Marcela Fota, de nerecunoscut. Artista, schimbare radicală de look
Marcela Fota, de nerecunoscut. Artista, schimbare radicală de look

Odată cu venirea noului anotimp a sosit și un nou look nou pentru Marcela Fota! Sosirea primăverii a făcut-o pe artistă să observe că o schimbare ar fi binevenită în viața sa și se pare că este foarte mulțumită. Aceasta a mers în salonul de înfrumusețare și acolo a avut parte de un răsfăț pe măsură plecând mai fresh ca niciodată.

Marcela Fota a luat decizia de a face o schimbare care a fost mai mult decât binevenită și s-a hotărât să se vopsească și să-și pregătească părul pentru temperaturile ridicate care vor veni cât de curând în țara noastră. După ce s-a bucurat de o nuanță superbă de șaten timp de câteva luni, acum a ales să-și deschidă culoarea părului și să-și facă șuvițe blonde.

Marcela Fota a renunțat la părul șaten

Fiind o artistă care se respectă din toate punctele de vedere, grija față de felul în care arată este o prioritate pentru ea de fiecare dată. Aceasta s-a decis să-și încarce bateriile și să se răsfețe la salonul de înfrumusețare, pregătindu-se pentru un nou sezon de evenimente care se apropie cu pași repezi. Rezultatul final a fost exact pe placul ei, iar dovada a fost chiar imaginea postată în mediul online, în care Marcela Fota apare cu un zâmbet larg și plin de satisfacție.

Marcela Fota, de nerecunoscut
Marcela Fota, de nerecunoscut[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Marcela Fota vrea să devină mămică pentru a doua oară

Marcela Fota  are deja un băiețel din fosta sa căsnicie, care a crescut și nu mai este demult doar un copil. David se apropie cu pași repezi și siguri de perioada adolescenței.

Deși a trecut mai mult de un deceniu de când a devenit mămică pentru prima oară, Marcela Fota își dorește ca în viața ei să mai apară un copil. În cazul în care s-ar întâmpla să rămână însărcinată din nou, aceasta este dispusă să primească cu foarte multă bucurie acest dar.

„Mi-aș fi dorit să am măcar doi copii. Ținând cont de faptul că eu provin dintr-o familie foarte numeroasă, mi-ar fi plăcut.

Însă așa a fost să fie, să am doar un copilaș, care este minunea mea. Și a fost, așa... am spus-o exact în acest mod. Mi-ar fi plăcut să am mai mulți copii. Știi cum e? Se spune că nu trebuie să ne facem noi planuri, pentru că Dumnezeu le are pe ale lui. Așa că... ce o vrea Dumnezeu, dar, nu, nu este vreun plan sau vreun proiect pe care să mi-l fi propus și să zic: «Domne', trebuie să se întâmple acest lucru!» Îmi place să dăruiesc iubire și cred că aș fi avut pe deplin pentru doi copii
sau trei.”
, a spus Marcela Fota.

Marcela Fota, de nerecunoscut
Marcela Fota, de nerecunoscut[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

„Pot să îmi cumpăr singură flori.” Ce mesaj a postat Marcela Fota în mediul online

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies