Marea Britanie impune carantină la hotel pentru cei sosiți din 33 de state! Ce țări se află pe Lista Roșie?

marea britanie noi reguli
Marea Britanie impune noi reguli de carantinare!

Marea Britanie anunță reguli noi care se vor aplica din data de 15 februarie.

Marea Britanie anunță noi reguli la intrarea în țară începând cu data de 15 februarie. Toți cei care sosesc din 33 de țări menționate pe Lista Roșie vor fi obligați să stea în carantină la hotel timp de 10 zile. Această regulă se adresează în primul rând cetățenilor britanici care revin în Regatul Unit.

Iată care sunt țările incluse pe Lista Roșie:

Portugalia, Africa de Sud, precum și toate statele din America de Sud şi Emiratele Arabe Unite. (Angola, Argentina, Bolivia, Botswana, Brazil, Burundi, Cape Verde,Chile,Colombia, Democratic Republic of the Congo, Ecuador, Eswatini French Guiana, Guyana, Lesotho, Malawi, Mauritius, Mozambique, Namibia, Panama, Paraguay, Peru, Portugal (including Madeira and the Azores), Rwanda, Seychelles, South Africa, Suriname, Tanzania, United Arab Emirates (UAE), Uruguay, Venezuela, Zambia, Zimbabwe).

Această măsură își propune limitarea noilor variante ale coronavirusului, precum cele descoperite în Africa de Sud sau Brazilia, conform declarațiilor venite din partea Ministerului Sănătății.

În faţa noilor variante ale coronavirusului, este important că guvernul continuă să ia măsurile necesare pentru a proteja oameni şi a salva vieţi”, indică declaraţia citată.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Reguli noi în România din 12 februarie! Ce document trebuie prezentat?

Nick Thomas-Symonds: „Suntem într-o cursă contracronometru pentru a ne proteja frontierele împotriva noilor tulpini ale coronavirusului!”

marea britanie noi reguli
Marea Britanie impune noi reguli[Sursa foto: PixaBay]

Conform BBC, în doar câteva ore după confirmarea noilor reguli de carantinare, guvernul de la Londra a rezervat mii de camere de hotel.  Autorităţile preconizează că în fiecare zi vor reveni în Regatul Unit, în medie, 1.000 de persoane din locuri diferite în care sunt răspândite noile variante ale coronavirusului.

Vor fi rezervate hoteluri pentru carantină în apropierea aeroporturilor Heathrow, Gatwick, London City, Birmingham, Bristol, Manchester, Edinburgh, Glasgow şi Aberdeen.

Citeste si: Apare o nouă declarație pe propria răspundere și este obligatorie!

Măsura adoptată de guvernul britanic a fost aspru criticată de opoziţia laburistă, care declară că guvernul a acţionat cu întârziere.

„Suntem într-o cursă contracronometru pentru a ne proteja frontiere împotriva noilor tulpini ale coronavirusului. Totuşi, carantina la hotel va intra în vigoare la peste 50 de zile după descoperirea tulpinii sud-africane”, a susţinut laburistul Nick Thomas-Symonds.

 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies