Marea divă s-a vopsit singură, acasă! Nimeni nu îi știa secretul: „Părul meu e alb încă de când aveam 18 ani”

andreea marin, marea diva, zana, s-a vopsit singură, acasă
andreea marin, marea diva, zana, s-a vopsit singură, acasă

Din nefericire pentru toate divele din showbiz, saloanele de înfrumusețare sunt închise, dar Andreea Marin și-a descoperit noi calități, și s-a vopsit singură.

Andreea Marin  a descoperit că există și alte aspecte la care se pricepe, iar în această perioadă, în care saloanele de înfumusețare sunt închise, diva s-a vopsit singură, acasă, pentru prima dată. A împărtășit rezultatul fanilor săi de pe rețelele de socializare, ba chiar i-a și învățat cum să obțină și ei același rezultat, în confortul propriei case.

Citeste si: O celebră actriță este însărcinată! Și-a ascuns burtica multe luni. Sigur ai văzut filmele și serialele în care a jucat!

Cu atât de mult timp la dispoziție, foarte multe vedete își descoperă pasiuni noi în perioada izolării la domiciliu, sau descoperă chia lucruri la care se pricep, deși nu știau. Fie că vorbim despre gătit, coafat, manichiură sau machiaj, numeroase personalități mondene își prezintă, pe rețelele de socializare, noile skill-uri dobândite, sau chiar descoperite în perioada izolării la domiciliu.  

Marea divă s-a vopsit pentru prima dată singură, în confortul casei sale

Andreea Marin, una dintre cele mai apreciate prezențe feminine din showbiz-ul românesc, s-a vopsit pentru prima dată acasă, singură. Spre surpriderea Zânei, rezultatul final a fost unul parcă realizat de mâinile unui profesionist, chiar dacă la încept i-a fost teamă să nu dea greș.

andreea marin, marea diva, zana, s-a vopsit singură, acasă
andreea marin, marea diva, zana, s-a vopsit singură, acasă

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Cristina Șișcanu, desființată de fani după ce a ieșit așa din casă: „Cu ce am greșit?”

”Bună dimineața! Am făcut-o și pe asta: pentru prima data, am vopsit parul acasă, și a ieșit! Parul meu e alb la rădăcini încă de când aveam 18 ani, asa ca îl vopsesc, iar acum este castaniu cu șuvițe ușor mai deschise decât nuanță de baza, aveam emoții sa nu fac o boacană, dar iată ca a fost mai ușor decât ma așteptăm!”, le-a dezvăluit Andreea Marin fanilor săi.

Mai mult decât atât, aceasta este o bună activitate de cuplu în această perioadă, mai ales că până și Andreea Marin a ales să-și implice partenerul în această activitate. Totodată, bruneta a decis să îi învețe și pe internauți cum să ajungă la același rezultat, în propriile lor case:

”Pentru ca am promis sa împărtășesc cu voi procesul, iată pașii:

Primul pas și cel mai important este sa va convingeți partenerul de viata sa devina stilistul vostru, aveți nevoie de mâinile lui la vopsit.

Eu am reușit și in doi chiar a fost distractiv și inedit!

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Am folosit un spray l pe toată suprafață parului uscat și la rădăcini înainte de vopsire, pregătește parul pentru o vopsire eficienta.

Am amestecat vopseaua, am combinat nuanțele din 2 tuburi diferite în proporțiile indicate de specialist, aveam nevoie de sfat sa ajung la rezultatul dorit, nu puteam alege culorile și proporțiile fără a fi ghidata.

Vopseaua amestecat-o cu oxidant din aceeași gama și cu uleiurile esențiale din plicurile aflate în cutiile de vopsea.

Uleiul esențial conține ulei de măsline, jojoba, ricin, extras de galbenele, coada șoricelului, orez – protejează scalpul și tratează firul de par.”

Citeste si: Simona Halep se antrenează în sufragerie pentru a se menţine în formă- VIDEO



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

O celebră actriță este însărcinată! Și-a ascuns burtica multe luni. Sigur ai văzut filmele și serialele în care a jucat!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies