MAREA PREMIERA “Dimineaţa cu noi”, astazi, la 8:00, la Kanal D!

MAREA PREMIERA “Dimineaţa cu noi”, astazi, la 8:00, la Kanal D!
MAREA PREMIERA “Dimineaţa cu noi”, astazi, la 8:00, la Kanal D!

Asteptarea a luat sfarsit, din aceasta dimineata, de la 08:00, cel mai fresh matinal,“Dimineata cu noi”, debuteaza pe micile ecrane, la Kanal D!

Bursucu, Viviana Sposub, George Tanase si Chef Patrizia Paglieri le vor oferi telespectatorilor, de luni pana vineri, un început de zi plin de energie și voie bună. Matinalii sunt nerabdători să fie alături de telespectatori în fiecare dimineaţă, cu informaţii relaxate, glume ca între prieteni, interviuri in exclusivitate cu artistii momentului, sfaturi din partea unor specialişti în diferite domenii de interes, precum nutriţia, sportul, sănătatea.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Nu vor lipsi din emisiune recomandările de petrecere a timpului liber, reportajele sau intervenţiile realizate special pentru “Dimineaţa cu noi”, comentarii referitoare la cele mai bizare ştiri ale zilei, muzica bună şi multe alte suprize.

Nu pierdeţi aşadar de astazi de la ora 08:00, de luni pâna vineri, “Dimineaţa cu noi”, matinalul care iţi face ziua mai frumoasă, prezentat de un trio plin de energie şi umor: Bursucu, Viviana Sposub şi George Tănase.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Pizza cu legume. Va aduce întotdeauna un strop de prospețime și bucurie pentru toți!

FOTO DE INFARCT! Uite-o pe Anna Lesko în cea mai SEXY rochie pe care a găsit-o. A arătat TOT, iar fanii au fost în extaz!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Vlăduța Lupău este în culmea fericirii! Artista, primele declarații după ce a născut al doilea copil: "Ai venit să ne umpli casa și inima cu iubire"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Provocarea lui Dan Negru pentru cei din fața micilor ecrane: “Reușiți să-i învingeți?”

Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR


Cookies