Mari, despre experiența prin care a ajuns virală. De ce nu dădea apă copiilor la școală? „Nu mi-a fost rușine că am ajuns virală cu două camere care erau muncite.”

Mari, despre experiența prin care a ajuns virală. De ce nu dădea apă copiilor la școală? „Nu mi-a fost rușine că am ajuns virală cu două camere care erau muncite.”
Mari, despre experiența prin care a ajuns virală. De ce nu dădea apă copiilor la școală? „Nu mi-a fost rușine că am ajuns virală cu două camere care erau muncite.”

Mari a povestit despre experiența prin care a ajuns virală.

Maria Tănase, cunoscută pe rețelele de socializare „Mari, nu apă!” a povestit despre experiența care a fost la acea vreme un adevărat fenomen.

De ce nu luau fetele ei apă la școală?

Citește și: Bunica Emilia, sfaturi pentru a pregăti macroul marinat! Cum prepară marinada, astfel încât să facă economie: „Dacă îl cumpărați de la magazinele de specialitate, costă destul de mult.”

Mari Tănase
Mari Tănase[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Ce băutură consumă zilnic Monica Tatoiu de peste 20 de ani. „Nu vă imaginați că sunt vreo bețivă.”

Mari   a povestit, în cadrul emisiunii Cioburi din Oglindă, moderată de Mihai Ghiță, despre experiența prin care a ajuns virală și cum tot ceea ce a spus a fost real, fără să joace un rol.

Mari a mai adăugat că chiar a plâns sincer atunci când a văzut că ceilalți copii ai familiei unde se afla iau la școală apă și a spus că știe cum e să vrei un suc, mai ales atunci când vezi la alți colegi, motiv pentru care fiicele ei nu luat decât suc la școală.  „A fost viața reală,  că nu mi-e rușine să spun. Pentru că n-am avut baie.
A fost viața reală. Într-adevăr, la școală nu dădeam apă la fete și chiar am plâns în momentul în care am citit că ia apă la școală, pentru că știam cum e să iei un suc, indiferent cât de mic ești, tot ai bea un suc. Chiar am plâns adevărat.”,
a povestit Mari.

„Acum degeaba am mai multe camere, luxul de pe lume.” Cum a ajuns Mari virală, după participarea la un show de televiziune

Mari Tănase
Mari Tănase[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Mari a ajuns la acea emisiune îndrumată de șefa ei și de o colegă, iar glumele și felul amuzant de a fi au împins-o să încerce această experiență, chiar dacă la acea vreme nu avea decât două camere și nici măcar baie sau apă în casă.  „Lucram la o croitorie. Colega mea și șefa mea mi-au zis să mă înscriu. „Aoleu, cum să mă duc. Eu, cu două camere, n-am nici baie, n-am nici apă băgată.

Mă duc acolo să mă fac de râs?”  „Ei, de aia nu mai poți tu.” Eu eram mereu amuzantă, făceam glume. M-am dus și nu mă credeam, pentru că eu eram slăbuță, nu se depistase boala mea de la care să mă îngraș. M-am dus acolo, am văzut plăcuța și am zis că vreau să mă înscriu. „Păi, domnișoară, trebuie să fiți căsătorită și să aveți copii.” „Păi am, am două fete.”
„Haideți, nu faceți mișto de noi.” „Nu fac, am două fete la liceu.” Le-am arătat buletinul, mai făceam glume pe acolo. „Unde stați?” „La 15 kilometri de aici.” „Și chiar doriți?” „Da.” Când m-au văzut cât sunt de zâmbăreață, le-am dat cu niște show, le-am povestit puțin, 4 ore a durat să facem contractul. Nu mi-a fost rușine că am ajuns virală cu două camere care erau muncite. Acum degeaba am mai multe camere, luxul de pe lume, dacă nu mai sunt copiii, boala mea. Soțul, i-a pus capac boala lui, plecarea fetelor.”,
a mai spus Mari.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Ce băutură consumă zilnic Monica Tatoiu de peste 20 de ani. „Nu vă imaginați că sunt vreo bețivă.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies