Maria Andria este devastată! Tânăra a pierdut sarcina: „Te doare sufletul”

Maria Andria este devastată! Tânăra a pierdut sarcina: „Te doare sufletul”
Maria Andria este devastată! Tânăra a pierdut sarcina: „Te doare sufletul”

Vedeta era în culmea fericirii atunci când a aflat că va deveni mamă pentru prima dată și nimic nu prevesetea că va urma o tragedie.

Vești teribile despre una dintre cele mai simpatice vedete de la noi. La doar câteva săptămâni după ce a dezvăluit că a rămas însărcinată, Maria Andria a anunțat că este devastată, căci a pierdut sarcina.

Îndrăgita artistă din Cipru își dorea foarte mult să rămână însărcinată, iar când a primit vestea din partea medicilor, nu i-a venit să creadă.

Din păcate, Maria Andria a aflat că sarcina s-a oprit din evoluție, iar declarațiile sunt sfâșietoare.

„Chestia este acum 50/50. Nu știu dacă pot păstra sarcina. Pot să o pierd, că este foarte greu. Medicul mi-a spus că înainte să rămân trebuia să fac niște analize cu trei luni înainte. Mi-a dat medicul vitamine. Sper să pot să țin sarcina, dacă mi-a dat-o Dumnezeu. Trebuie să stau întinsă în pat. E foarte greu, că eu sunt foarte energică!

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

 

Dacă era sarcina normală, puteam merge să filmez videoclipul, așa nu pot. M-am bucurat foarte mult. Eu la medic am mers luni și m-am supărat foarte mult, te doare, nu contează că este mare sau mic, este înăuntrul tău.

Am amețeli, îmi vine să vărs. Iubitul meu este doctor și mi-a spus că o să am probleme după ce am făcut acea operație acum doi ani.

Nu credeam să am aceste probleme din cauza unor chisturi”, povestea Maria Andria, cu puțin timp în urmă, la Teo Show, la numai câteva luni după ce tânăra a aflat că are cancer și că trebuie să se opereze.

Maria Andria
Maria Andria a pierdut sarcina[Sursa foto: Instagram]

Din păcate, minunea a ținut doar două luni. Vedeta nu și-ar fi imaginat niciodat că va trece prin asemenea tragedie.

Durerile puternice de oase și de spate, precum și hemoragia au alertat-o pe Maria Andria, care a ajuns la spital împreună cu iubitul său. În urma analizelor, medicii i-au spus că nu au mai putut salva fătul.

„Am avut foarte mare grijă, am făcut tot ce am putut. Te doare sufletul foarte tare, nu-mi doream așa ceva.', a spus Maria Andria potrivit spynews.ro.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Maria Andria, declaratii socante dupa ce a aflat ca are cancer. Se pregateste de operatie

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies