Maria Cârneci, declaratii inedite, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” ”Mai mult frica ne îndemna să ne ținem gura. Soțul meu lucra ca director de hotel, îmi era frică să nu o dau cotită și să piardă și el locul de muncă”

Maria Cârneci, declaratii inedite,  la “40 de întrebări cu Denise Rifai”  ”Mai mult frica ne îndemna să ne ținem gura. Soțul meu lucra ca director de hotel, îmi era frică să nu o dau cotită și să piardă și el locul de muncă”
Maria Cârneci, declaratii inedite, la “40 de întrebări cu Denise Rifai” ”Mai mult frica ne îndemna să ne ținem gura. Soțul meu lucra ca director de hotel, îmi era frică să nu o dau cotită și să piardă și el locul de muncă”

Maria Cârneci, una dintre cele mai apreciate și iubite cântărețe de muzică populară din România, a fost invitată în Duminica Paștelui, la emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată la Kanal D. Indrăgită de publicul larg din țară noastră, Maria Cârneci a dat curs întrebărilor maraton din cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, oferind detalii inedite despre viață personală, dar și despre cariera sa artistică.

Maria Cârneci, care s-a lansat ca artistă de muzică populara în perioada comunismului si a trecut prin perioade deloc plăcute în perioada ”Epocii de Aur”.

Mai mult frica ne îndemna să ne ținem gura. Soțul meu lucra ca director de hotel, îmi era frică să nu o dau <cotită> și să piardă și el locul de muncă. (…) Cu prietenii mai vorbeam, ne mai scapa câte-o <dudă>, dar altfel, mă abțineam, că-mi era și frică că mă interzice, cum au interzis alți colegi de-ai noștri ”, a dezvăluit Maria Cârneci în cadrul interviului jurnalistei Denise

Rifai.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

”Foarte multă suferință este (…). Cum să o uit pe mama mea, să îmi uit frații, sau pe el (soțul – n.r.), care n-a ridicat tonul la mine vreodată, în anii ăștia. Nu există așa ceva, ar însemna că nu mai sunt…”, a mai spus Maria Cârneci despre durerea prin care a trecut.

Emisiunea „40 de intrebari cu Denise Rifai” poate fi urmarita in fiecare duminica seara, imediat dupa reality show-ul „Insula de 1 milion”, difuzat de Kanal D.



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Rețeta de merdenele de casă a Roxanei Blenche: „Hai să facem o merdenea absolut delicioasă!”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies