Maria Chițu are un iubit după terminarea competiției Survivor România 2021: „M-a ajutat foarte mult”

maria chitu survivor romania
Maria Chițu de la Survivor România 2021 recunoaște că are un iubit

Chiar dacă a părăsit competiția Survivor România 2021 mai repede decât se aștepta, Maria Chițu a reușit să-și întâlnească partenerul de viață și este fericită.

Maria Chițu a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la Survivor România 2021, și chiar dacă a părăsit competiția din Republica Dominicană mai repede decât se aștepta, acasă a așteptat-o o surpriză neașteptată. Războinica și-a făcut un iubit și este fericită.

Maria Chițu are un iubit după terminarea competiției Survivor România 2021

Maria Chițu a mărturisit că și-a cunoscut iubitul chiar în avionul cu care s-a întors în România din Republica Dominicană.

Războinica s-a simțit dezamăgită că a părăsit show-ul mai repede, dar a avut o surpriză în ceea ce privește partea sentimentală a vieții.

Blondina spune că tânărul a reușit să-i ridice moralul și să o îmbărbăteze atunci când a avut cea mai mare nevoie, dat fiind faptul că se imagina pentru mai mult timp luptând alături de colegii ei.

Citeste si: Andreea Mantea este gravidă pentru a doua oară? Ce spune celebra prezentatoare

maria chitu iubit
după terminarea competiției Survivor România 2021, Maria Chițu și-a întâlnit partenerul de viață[Sursa foto: Instagram Maria Chitu]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Mă văd cu un băiat în perioada asta, el este o persoană care m-a ajutat foarte mult după ce am ieșit din această competiție. Ieșim și ne petrecem timpul împreună și abia aștept să văd cum va continua relația noastră", a spus Maria Chițu.

Maria Chițu a declarat că și-ar dori să se angajeze pentru a-și ajuta familia, iar visul ei cel mare este să-și deschidă o școală de dans pentru a-i învăța și pe alții să descopere această artă.

Citeste si: Musty și Mellina au ieșit în oraș după terminarea show-ului Survivor România 2021

„Vreau să mă angajez si vreau să îmi ajut familia financiar și să ne întreținem în București.

Ceea ce îmi doresc foarte mult este să îmi deschid o școală de dans, pentru că este singurul lucru care mi-ar aduce zâmbetul pe buze în orice situație", a continuat Maria Chițu.

maria chitu relatie
Maria Chițu își găsește sprijin în iubitul ei[Sursa foto: Instagram Maria Chitu]

Maria Chițu s-a înscris în competiția Survivor România 2021 alături de fratele ei, însă doar ea a fost selectată. Războinica mai are o soră în vârstă de 14 ani.

Blondina a știut de la începutul competiției că va întâmpina dificultăți alături de colegii din echipă, dar a vrut să dea tot ce are mai bun pentru a merge până la capăt.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Berna de la „Puterea Dragostei” a plecat în vacanță alături de noul iubit

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies