Maria Chițu de la Survivor România, în atenția presei din Grecia. Cum a impresionat Maria Chițu concurenții eleni în Republica Dominicană

maria chitu concurenti grecia
Maria Chițu a impresionat concurenții eleni prin prezența sexy afișată în Republica Dominicană

Maria Chițu este ținta articolelor din presa elenă după ce a dansat cu jucătorii din Grecia, dar și după presupusa istorie amoroasă cu Albert Oprea.

De Maria Chițu de la Survivor România se pare că se vorbește și în presa elenă, asta după ce concurenta a avut o presupusă idilă cu Albert Oprea și a reușit să facă furori printre jucătorii greci ai concursului din Republica Dominicană.

Maria Chițu de la Survivor România, în atenția presei din Grecia

Cei din Grecia au scris despre Maria Chițu că ar avea o relație cu Albert Oprea, ca și concurenții greci Sakis și Marialena, doi concurenți care acum formează oficial un cuplu.

„La Survivor România există, de asemenea, un cuplu asemănător cu cel format de Sakis și Marialena. Albert Oprea, om de afaceri de 24 de ani și Maria Chițu, o studentă de 20 de ani, au devenit extrem de apropiați, atât de apropiați încât acum dorm împreună.

Citeste si: Elena Marin a fost nominalizată la Survivor România- 26 iunie 2021. Află despre mâncarea tradițională din Republica Dominicană

maria chitu survivor romania
Maria Chițu face furori printre concurenții greci[Sursa foto: Instagram Maria Chitu]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Săruturile și îmbrățișările dintre ei au ajuns să nu-i mai deranjeze pe colegii lor de echipă, mai ales că aceștia au ajuns să-și manifestele sentimentele nu doar în pădure ci chiar în baracă”, a scris presa elenă.

După ce Albert Oprea a încercat să o sărute, Maria Chițu a început să se distanțeze de el și de toți băieții din echipa Războinicilor, fiind prietenă extrem de bună cu Elena

Marin de la Faimoși.

Citeste si: Cucu de la Survivor, declarații despre eliminarea lui Sebastian Chitoșcă! „Elena Marin trebuia să iasă” EXCLUSIV

Maria Chițu a flirtat cu un concurent grec, asta după ce bărbatul i-a făcut mai multe complimente și a reușit să-i câștige atenția fetei de 20 de ani.

maria chitu si concurentii greci
Maria Chițu a flirtat cu concurenții din Grecia[Sursa foto: Instagram Maria Chitu]

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Chiar dacă este curtată extrem de des, Maria Chițu se concentrează pe ce este cel mai important și anume să ajungă în finala Survivor România și să câștige marele premiu al competiției.

Maria Chițu i-a luat deseori apărarea Elenei Marin în lupta acesteia din urmă cu colegii Faimoși. Empatizând cu ea, a reușit să se împrietenească, chiar dacă pe traseu cele două sunt rivale și luptă pentru același lucru.

Cum a impresionat Maria Chițu concurenții eleni din Republica Dominicană

Maria Chițu este una din fetele rămas pe ultima sută de metri în competiția Survivor România. Războinica a fost cuplată de-a lungul timpului cu Albert Oprea, însă a dorit să se vadă că scopul ei în această competiție nu este de a-și găsi sufletul pereche, ci de a reuși să meargă cât mai departe.

Cu toate acestea, blondina a reușit să-i cucerească și pe jucătorii de la Survivor Grecia, asta pentru că tânăra de 20 de ani este extrem de sexy și provocatoare, indiferent cum ar fi îmbrăcată.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Ștefan Ciuculescu, adevărul despre cum este tratată Elena Marin la Survivor România. Ce schimbare de look și-a făcut după ce a revenit în România

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies