„Maria Ciobanu a spus lucruri urâte când tata a murit! Nu uit asta.” Dragoș Dolănescu dezgroapă securea războiului, la 15 ani de la decesul lui Ion Dolănescu

„Maria Ciobanu a spus lucruri urâte când tata a murit! Nu uit asta.” Dragoș Dolănescu dezgroapă securea războiului, la 15 ani de la decesul lui Ion Dolănescu
„Maria Ciobanu a spus lucruri urâte când tata a murit! Nu uit asta.” Dragoș Dolănescu dezgroapă securea războiului, la 15 ani de la decesul lui Ion Dolănescu

Dragoș Dolănescu nu poate uita gestul făcut de Maria Ciobanu după ce tatăl său, Ion Dolănescu, s-a stins din viață.

Au trecut aproape 15 ani de când regretatul Ion Dolănescu s-a stins din viață la vârsta de 65 de ani, lăsând în urma sa o durere imensă în sufletele tuturor celor care l-au iubit și apreciat. Și în zilele noastre cântecele artistului sunt ascultate. În urma sa au rămas doi copii: Dragoș și Ionuț Dolănescu, care niciodată nu s-au înțeles bine. Cei doi frați au iscat un adevărat scandal după decesul tatălui lor, petrecând ani buni în instanță pentru averea artistului.

În urmă cu ceva timp, Dragoș a dezgropat securea războiului, aruncând săgeți către Ionuț Dolănescu și către mama sa, Maria Ciobanu.

Dragoș Dolănescu nu poate uita gestul făcut de Maria Ciobanu după decesul tatălui său

Citește și: „Era să facă pușcărie din această cauză. A scăpat basma curată.” Dragoș Dolănescu, mărturisiri neașteptate despre sumele impresionante de bani pe care Ion Dolănescu le deținea!

Dragoș Dolănescu dezgroapă securea războiului, la 15 ani de la decesul lui Ion Dolănescu
Dragoș Dolănescu 

Citește și: „Renovarea a costat mai mult decât m-am așteptat eu. Important este că mi-am văzut visul cu ochii.” Ionuț Dolănescu s-a mutat în casa părintească!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Dragoș Dolănescu a declarat, în urmă cu ceva timp, în cadrul unui interviu că nu poate trece peste gestul făcut de Maria Ciobanu după decesul tatălui său.

Mai mult decât atât, fiul cel mic al regretatului artist a spus că tatăl său obișnuia să râdă de fosta lui soție.

Maria Ciobanu a spus lucruri urâte când tata a murit, în momentul în care o țară întreagă care l-a iubit îl plângea. Toți din familie tăceau, nimeni nu i-a luat apărarea lui tata. Nu uit asta… Dacă avea ceva de spus despre el, de ce nu a vorbit când era în viață?

Tata râdea de Maria pentru că mereu spunea că se retrage. Se retrăgea și iar revenea. A ținut-o așa ani de zile. De vreo șapte ori s-a tot retras… Ea era mai în vârstă cu ceva ani decât tata. Dar femeile trăiesc mai mult.

Îi doresc însă să fie sănătoasă, să trăiască bine și să-i fie viața cât mai ușoară. Pentru că viața de artist e grea, așa a fost mereu, ”, a spus Dragoș Dolănescu pentru  Cancan.

Citește și: Rebecca, primele declarații după descalificarea din „Casa Iubirii”: „Nu regret nimic” Ce planuri are bruneta după părăsirea emisiunii- kanald.ro

Citește și: O româncă de 42 de ani a fost ucisă "din curiozitate" de un tânăr de 17 ani. Femeia avea doi copii- stirilekanald.ro

Dragoș Dolănescu condamnă calitățile de politician ale fratelui său

Dragoș Dolănescu dezgroapă securea războiului, la 15 ani de la decesul lui Ion Dolănescu
Dragoș Dolănescu[Sursa foto: Facebook]

În timp ce Ionuț i-a călcat pe urmele tatălui său, Dragoș a ales o carieră în lumea politică în Costa Rica. La rândul său, Ionuț Dolănescu a încercat să intre în lumea politică, dar Dragoș l-a ironizat pe fratele său pentru gafele pe care le-a făcut.

Și acum râde lumea de Ionuț, la vreo zece ani de când s-a înscris în Partidul Verde și nu a știut care-i diferența dintre poluție și poluare. A făcut partidul de râs. Eu am refuzat propunerile de până acum, de a candida la alegerile din România.

Nu am vrut să fiu ultimul pe listă. Dacă aș primi vreo propunere serioasă, nu aș zice însă nu.

Aș candida pe lista pentru Europarlamentare, să reprezint România la Bruxelles. Ar fi o mare onoare pentru mine. Eu am fost însă mereu discret. Tata mă chema la filmări sau la petreceri, dar nu mă tenta să apar în public. Preferam să rămân acasă, să citesc cărți. Lui Ionuț îi plăcea însă să iasă în față. Am fost nevoit să fac și eu asta abia după cele întâmplate cu tata. ”, a completat fiul cel mic al lui Ion Dolănescu, potrivit sursei citate anterior. 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

„Trebuia să fii foarte sexi, în bustul gol, în chiloți! Mie îmi plăcea. Eu nu făceam pentru bani, făceam că îmi plăcea.” Andreea Tonciu, despre cum a ajuns cunoscută în spațiul public

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Prin ce a trecut Kate Middleton la începutul relației cu Prințul William. Momentul în care s-a simțit „umilită” de comportamentul soțului ei: "Suportase ani la rând"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Al treilea date dintre Sebastian și Roberta a fost plin de peripeții! „Na reacții pe ea” Sebastian a reușit să o enerveze pe Roberta încă de la început

A fost împușcat la ieșirea din sediul unei televiziuni


Cookies