Maria Constantin, adevarul despre noaptea petrecuta in club alaturi de Faimosul Catalin Cazacu: "Cateodata ma mai distrez si eu, sunt om, nu sunt robot"

Maria Constantin, adevarul despre noaptea petrecuta in club alaturi de Faimosul Catalin Cazacu:
Maria Constantin, adevarul despre noaptea petrecuta in club alaturi de Faimosul Catalin Cazacu: "Cateodata ma mai distrez si eu, sunt om, nu sunt robot"

 

 

Maria Constantin si Catalin Cazacu au petrecut impreuna intr-un cunoscut club din Capitala. Artista a vorbit, la WOWbiz, despre ce s-a intamplat in acea seara si care este relatia ei cu Faimosul Catalin Cazacu. 

 

"Trebuie sa ma si distrez. Cateodata ma mai distrez si eu, sunt om, nu sunt robot. Era intr-o vineri seara, a doua zi m-am dus la concert.

Am iesit cu niste prietene. Intentia a fost buna, directia proasta. A fost prima data cand am mers in acel club. O prietena a zis sa mergem la o limonada, un suc ceva. Apoi nu am mai scapat pana n-am mers in club. Prima data nu aveau eu asa chef. Apoi am inceput sa ne distram, sa dansam. Am crezut ca nu o sa ma recunoasca nimeni. 

 

Catalin se cunoaste cu prietena mea. Am facut cunostinta, nu il cunosteam. Nu ne-am intalnit pana la momentul respectiv. Nu am facut schimb de numere de telefon. Nu am apucat sa-l felicit pentru participarea la Exatlon. El a fost ocupat cu toti oamenii care veneau pe acolo. Fetele tot veneau sa-l intrebe diverse lucruri. Vreau langa mine un om care ma respecta, nu ma intereseaza aspectul fizic sau trecutul.

Poate ca exista cineva in viata mea, poate ca nu", a spus Maria Constantin la WOWbiz. 

 

Maria Constantin a vorbit si despre relatia pe care o are cu fiul sau si despre vacanta pe care urmeaza sa o aiba impreuna. 

 

"Mi-as dori sa petrec mult mai mult timp. Sunt si cu facultatea. Pe 1 iulie o sa mergem in vacanta.

El este sufletul meu si tot timpul ne trimitem mesaje. M-a emotionat cand mi-a dat un mesaj si mi-a zis: 'Mami, suntem cei mai puternici'. Timpul le rezolva pe toate si sunt sigura ca va fi bine", a mai spus Maria Constantin la WOWbiz. 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Horoscop Mihai Voropchievici pentru VARA 2018. Zodia care va avea un NOROC COLOSAL! Urmeaza cea mai fericita perioada a vietii ei

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies