Maria Constantin are un nou iubit? "E acolo cineva"

Maria Constantin are un nou iubit?
Maria Constantin are un nou iubit? "E acolo cineva"

Maria Constantin a venit la Teo si a povestit despre vacanta ei pe cont propriu in Italia.

Maria Constantin s-a intors recent din Sicilia, unde a mers singura. Luata la intrebari de Teo Trandafir, cantareata de muzica populara a dat de inteles ca are un iubit, insa nu a dat detalii.

"Am stat doar cateva zile pentru ca am fost singura si am zis sa nu ma plictisesc. A fost o aventura, de fapt! Am vrut sa experimentez si o vacanta de una singura.

Voiam de mult timp sa fac asta. Cand mai mergi cu prietenii, trebuie sa iti faci programul si dupa ei.

Am fost singura in vacanta. Asta inseamna libertate. M-am simtit foarte bine, m-am regasit, mi-am facut ordine in ganduri, am ascultat muzica, m-am relaxat. Daca nici mafiotii nu m-au furat, nu ma mai fura nimeni. M-am dus singura pentru ca voiam sa vizitez Sicilia. Cea mai frumoasa destinatie: Sicilia.

M-am decis cu trei zile inainte, am facut rezervarile si am plecat", a spus Maria Constantin la Teo Show. "Mi-am dorit liniste, asa ca am ales o vila pe coasta. In Sicilia, langa Palermo", a adaugat ea.

"Nu stiu daca ma mai gandesc la nunta. Acum as spune nu, e totul prea recent, nu cred ca as putea face pasul asta acum. Dar la o relatie normal ca ma gandesc, e acolo cineva", a mai declarat Maria Constantin.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Horoscop Urania pentru saptamana 30 iunie - 6 iulie 2018. Chiron va intra in miscare retrograda si va afecta cateva zodii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies