Maria Constantin, dezvăluiri despre trecutul său amoros! Artista s-a temut de singurătate: „Îmi era frică de singurătate și tocmai de asta cred că m-am aruncat dintr-o relație în alta.”

Maria Constantin, dezvăluiri despre trecutul său amoros! Artista s-a temut de singurătate: „Îmi era frică de singurătate și tocmai de asta cred că m-am aruncat dintr-o relație în alta.”
Maria Constantin, dezvăluiri despre trecutul său amoros! Artista s-a temut de singurătate: „Îmi era frică de singurătate și tocmai de asta cred că m-am aruncat dintr-o relație în alta.”

Interpreta de muzică populară regretă deciziile sale.

Maria Constantin a fost invitată în cadrul emisiunii „În Oglindă”, difuzată pe Kanal D2, dar și pe canalul de YouTube theXclusive, acolo unde și-a deschis sufletul și a vorbit despre viața sa.

Artista a trecut prin două mariaje eșuate, în urma cărora a rămas cu numeroase traume. Acum, însă, și-a găsit liniștea în brațele actualului său soț și a reușit să privească viața cu alți ochi.

Citește și: Maria Constantin, mărturisiri dureroase despre boala mamei sale: „Lucrurile astea au dus la un stres teribil. Analizeze îi ieșeau aproape perfect, însă nimeni nu își dădea seama unde este problema.”

Maria Constantin, dezvăluiri despre trecutul său amoros! Artista s-a temut de singurătate
Maria Constantin, dezvăluiri despre trecutul său amoros! Artista s-a temut de singurătate[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Știa Maria Constantin prin ce a trecut Gabriela Cristea în timpul căsniciei cu Marcel Toader? „Îmi spunea că nu este nimic real. Nu îmi arăta niciodată acte doveditoare.”

Maria Constantin a căutat sprijin în Marcel Toader

Maria Constantin, dezvăluiri despre trecutul său amoros! Artista s-a temut de singurătate
Maria Constantin[Sursa foto: Instagram]

La scurt timp după divorțul de tatăl băiatului său, interpreta de muzică populară s-a recăsătorit cu omul de afaceri Marcel Toader. În urma căsniciei, Maria Constantin a rămas cu numeroase traume, ajungând în cele din urmă să înțeleagă că de fapt nu și-a dat timp să se vindece de primul divorț.

Citește și: Nona, imagini incendiare în mediul online. Fanii au comparat-o pe Alexandra din Casa iubirii cu ea: "Semănă..." Cum a reacționat fosta iubită a lui Patrick- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

O femeie, atunci când devine mamă, e necesar să fii puternică.

Nu mai sunt doar eu în joc. Dacă eram doar eu în joc, cu siguranță că lucrurile aveau o altă întorsătură și era un alt demers al vieții mele. Din păcate, nu am ales omul pe care să mă pot baza și în care să am deplină încredere care cu adevărat să fie cu sufletul lângă mine. Într-adevăr, eram acel om singuratic. Mai ales după cel de-al doilea divorț, am discutat cu psihologul meu și îmi spunea că am nevoie de cineva cu care să discut, iar eu nu aveam cu cine.
Mi-a zis că trebuie să încep să mă iubesc pe mine. Eu căutam să iubesc eu atât de mult acea persoană. În primul rând, trebuie să mă iubesc pe mine ca să pot să îi iubesc și pe oamenii din jurul meu. Dacă eu sunt bine, atunci și copilul meu și familia mea, toată lumea va fi bine. Eu nu eram bine cu mine.

Mi-a fost frică să rămân singură, dar acum nu.

Am avut o perioadă de 2 ani după divorțul de fostul soț, în care am căutat să mă iubesc pe mine și când am găsit, nu mi-a mai fost frică. Eram cumva atât de resemnată pe zona asta încât am zis că orice om în viață are succes pe un anumit plan. Fiecare are succes într-o anumită zonă. Am înțeles că trebuie să existe o balanță că niciodată nu poți să ai de toate în toate domeniile.
Îmi era frică de singurătate și tocmai de asta cred că m-am aruncat dintr-o relație în alta, nu am lăsat lucrurile să se așeze. Am căutat pe cineva sprijin ca să nu fiu singură
.”, a declarat Maria Constantin.   



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Duminică, la Asta-i România! Schimbările climatice riscă să transforme zone întregi din țara noastră în deșert

Andreea Raicu are o fiică SECRETĂ. Cum arată și ce se știe despre relația lor

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Maria Constantin, despre momentul când Marcel Toader a extras abuziv sume mari din contul Gabrielei Cristea: "Nu îmi arăta niciodată acte doveditoare"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Horoscop de weekend, perioada 6 - 7 iulie 2024: Sănătatea le dă bătăi de cap acestor nativi

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies