Maria Constantin, părăsită de Dacian Varga! Vedeta a anunţat că este o femeie liberă!

Maria Constantin, părăsită de Dacian Varga! Vedeta  a anunţat că este o femeie liberă!
Maria Constantin, părăsită de Dacian Varga! Vedeta a anunţat că este o femeie liberă!

Maria Constantin, părăsită de Dacian Varga! Vedeta a anunţat că este o femeie liberă!

Maria Constantin și fotbalistul Dacian Varga formau un cuplu foarte discret, de aproape un an. Se pare că relația lor a ajuns însă la final, interpreta de muzică populară afirmând, recent, în cadrul unei emisiuni tv, că este o femeie liberă.

După divorțul de Marcel Toader, frumoasa blondă a încercat să-și țină viața amoroasă departe de ochii curioşilor și să nu se afișeze cu noul iubit, un sportiv care a avut şi în trecut relaţii cu dive mioritice.

Citeste si: Bomba bombelor! Se împacă Maria Constantin cu Ciprian, primul ei soț? ”Poate greșesc, dar presimt că o să fiți iarăși împreună o familie minunată!”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Maria Constantin, părăsită de Dacian Varga! "Cel mai important este copilul meu"

În ultimii doi ani de zile n-am mai ieşit să vorbesc despre viaţa mea personală… Nu vreau să comentez.

Nu veţi afla nimic! Cel mai important lucru din viaţa mea este copilul meu şi atât ”, a declarat vedeta, lăsându-i mască pe toţi care o vedeau deja la altar, alături de celebrul fotbalist.

Maria Constantin și Dacian Varga s-au despărțit, iar artista a confirmat acest lucru, atunci când a fost întrebată de Mirela Vaida. Totul a pornit când Viorel Stegaru, invitat în emisiune, a cerut-o în căsătorie pe vedetă.

Solista a avut atunci o reacţie spumoasă spunându-i simpaticului personaj că este liberă ca pasărea cerului. Se pare că Dacian Varga a fost cel care a hotărât să pună punct legăturii amoroase.

Maria Constantin l-a iubit pe Marcel Toader şi şi-a dorit un copil cu acesta

" Încercăm să îmbinăm utilul cu plăcutul. Merg la evenimente, uneori mă însoţeşte şi atunci putem să spunem că, fiind amandoi, petrecem mai mult timp împreună.

Pentru că aşa, dacă ar fi după cât de agitată e viaţa mea şi a lui, cred că ne-am întalni noaptea acasă câteva ore. Dar încercam să recuperăm fiecare moment şi oricum fiecare moment petrecut împreuna este o bucurie. Da, ne dorim un copil. Chiar anul ăsta am zis că poate vine barza. Noi ne dorim treaba asta. Mi-ar fi foarte drag să mai am un copil şi chiar şi mama şi-ar mai dori un nepot, să aibă grija de el.
Ar fi perfect pentru mine
", spunea Maria în urmă cu trei ani, când era soţia lui Marcel Toader.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Controversatul om de afaceri s-a stins din viaţă, toamna trecută, la vârsta de 56 de ani.

Citeste si: Fostul soț al Mariei Constantin, sfaturi împotriva virusului: ”Haideți, fraților, la sală, nu ne sperie pe noi un virus amărât!”



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies