Maria Constantin și Dacian Varga s-au despărțit, după doi ani de relație: „Cel mai important lucru...”

Dacian Varga și Maria Constantin
Dacian Varga și Maria Constantin

Ce s-a întâmplat cu cei doi.

Deși toată lumea aștepta cu nerăbdare o nuntă în această vară, Maria Constantin a făcut în urmă cu puțin timp un anunț care a uimit pe toată lumea.

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, fosta soție a lui Marcel Toader a anunțat sec faptul că relația cu Dacian Varga s-a încheiat, după doi ani.

Artista a ținut secretă relația cu fotbalistul mult timp, însă paparazzii au reușit să îi surprindă de multe ori împreună, așa că s-au văzut nevoiți să recunoască faptul că se iubesc.

Ba mai mult, cei doi locuiau și împreună.

Citeste si: Prima reacţie a Biancăi de la Puterea Dragostei dupa ce Livian a anunţat DESPĂRŢIREA: ''Daca nu...''

Citeste si: Lidia Buble, adevărul despre despărțirea de Răzvan Simion: „Câinii...”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Vulpița s-a despărțit de soțul ei în direct! Cum a reacționat Viorel: ”Copilul rămâne la...”

Dacian Varga
Dacian Varga

Maria Constantin a spus că nu vrea să dea prea multe detalii despre despărțire și că tot ce contează acum este fiul său din prima căsnicie și nimic altceva.

„În ultimii doi ani de zile, n-am mai ieşit să vorbesc despre viaţa mea personală… Nu vreau să comentez.

Nu veţi afla nimic! Cel mai important lucru din viaţa mea este copilul meu şi atât”, a spus Maria Constantin.

Maria Constantin
Maria Constantin

După ce Mirela Vaida a spus că Maria Constantin s-a despărţit de iubit, talentata artistă a reacționat cu un răspuns afirmativ sec: “Da”.

A fost afectată Maria Constantin de moartea lui Marcel Toader? Adevărul despre ce s-a întâmplat cu artista la decesul fostul ei soț 


Într-o emisiune TV, Maria Constantin a spus adevărul despre cât de afectată a fost ea de moartea fostului său soț.

„Nu am mai vorbit despre viața mea personală. Aceste lucruri au trecut. Dumnezeu mi-a arătat calea pe care să merg. Au fost aproape 4 ani de relație, 2 ani de căsătorie. Eram separați (n.red. în momentul morții lui Marcel Toader), fiecare era cu viața lui.

Am ales să mă retrag din scandal, pentru că am vrut ca oamenii să mă cunoască așa cum sunt eu. S-au scris și s-au spus atât de multe lucruri neadevărate. Am ales să închei definitiv acest capitol din viața mea”, a spus Maria Constantin, dând de înțeles că a fost rănită profind de scandalul declanșat de Marcel Toader.



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Lidia Buble, adevărul despre despărțirea de Răzvan Simion: „Câinii...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies